Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ



Μεταβολές στο πρόγραμμα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων θα αποφασισθούν -σύμφωνα με πληροφορίες- στην αποψινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ. Συγκεκριμένα, συζητείται να δοθεί αναβολή κατά μία εβδομάδα στο πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας, ώστε ν’ αρχίσει διεξαγόμενο το Σαββατοκύριακο 1-2/10/2016. Επίσης, λέγεται ότι θα διεξαχθούν εμβόλιμα (ημέρα Τετάρτη) οι αγώνες της 3ης και της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας (η 3η στις 28/9/2016 και η 6η στις 12/10/2016). Επίσης, θεωρείται βέβαιο ότι θα διεξαχθούν κι εμβόλιμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας (πιθανότατα η 4η αγωνιστική στις 5/10/2016), όπως είχε επίσημα ανακοινωθεί στην κλήρωση. Πάντως, την Τετάρτη 19/10/2016 δεν θα γίνουν αγώνες επειδή προγραμματίζεται η διεξαγωγή των επαναληπτικών τεστ των μη αξιολογημένων διαιτητών.

Η ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Για την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 8 μ.μ., στα γραφεία της Ένωσης, προγραμματίζεται η κλήρωση της β' και της γ' φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Οι συναντήσεις αυτές θα είναι και πάλι νοκ-άουτ και θα διεξαχθούν (σύμφωνα με την προκήρυξη) μέσα στον Οκτώβριο (η β’ φάση) και εντός του Νοεμβρίου (η γ’ φάση).
Οι 32 ομάδες που προκρίθηκαν στην β’ φάση του Κυπέλλου είναι:
Α’ κατηγορία: Αήττητος Σπάτων, Κυανούς Αστήρ Βάρης, Παλληνιακός, Ολυμπιακός Λαυρίου, Νικολακάκης, Κεραυνός Κερατέας, Μαρκό, Κορωπί, Κρυονέρι, Λαυρεωτική, Αχιλλέας Κ. Αχαρνών, Ατλαντίς, Γλυκά Νερά.
Β’ κατηγορία: Αετός Πικερμίου, Σαρωνικός Αναβύσσου, Θησέας Ν. Μάκρης, Άνοιξη, Άρτεμις, Ωρωπός, Κουβαράς, Πρωτέας Π. Φωκαίας, Δόξα Ποντίων, Βουλιαγμένη, Σταμάτα, Διόνυσος,
Γ’ κατηγορία: Πανσταυραϊκός, Αστέρας Γλυκών Νερών, Καπανδρίτι, Δόξα Αγ. Άννας, Φοίβος Βάρης, Συκάμινο, Ραμνούς Γραμματικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money