Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΜΑΡΚΟ 5–0


Φάση από τον αγώνα

Ο Αήττητος επικράτησε άνετα στα Σπάτα της τραγικής Μαρκό με 5-0. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων στο συγκεκριμένο παιχνίδι φάνηκε να είναι «διαστημική» ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο μεγάλη… Μ’ ένα πέναλτυ κι ένα αυτογκόλ που παραχώρησαν οι παίκτες της Μαρκό στα πρώτα 22’ λεπτά παιχνιδιού, έδωσαν το δικαίωμα στους -έτσι κι αλλιώς- δυνατούς γηπεδούχους, να νιώσουν ότι επικρατούν με την μικρότερη δυνατή προσπάθεια.
Στο 15' ο Ηρακλής Αλεξίου κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε επιτυχώς ο Γκούμας (1-0) και στο 22' ο σέντερ-μπακ Τσετβερίκοβ με κεφαλιά «κρέμασε» (γυρίζοντας την μπάλλα προς τα πίσω) τον Κακαγιά (2-0).
Η Μαρκό είχε ουσιαστικά μόνο δύο καλές στιγμές σ’ όλο το παιχνίδι. Στο 20’ ο τερματοφύλακας Κύρκος απέκρουσε κι έσωσε την εστία του ενώ γύρω στο 30’ στην άλλη καλή ευκαιρία των φιλοξενουμένων, η μπάλλα έφυγε άουτ.
Στο β’ μέρος ο Αήττητος έπαιζε σχεδόν χωρίς αντίπαλο (το κέντρο και η άμυνα της Μαρκό υπολειτουργούσαν) και πέτυχε χωρίς άγχος τρία ακόμη τέρματα. Το 3-0 σημείωσε στο 55' ο Σκούμας με ωραίο πλασέ. Ο ίδιος παίκτης στο 65' πάλι με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Σκαφίδας στο 80'.
Καλοί οι διαιτητές Ζαχαρόπουλος – Β. Τζαφόλιας, Καραθανάσης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαζάρου (62' Ράπτης), Μωυσιάδης, Λαλαούνης, Βαγγελή (56' Αλημπάς), Λύγκος, Γκούμας, Σκούμας (69' Πέντσας).
ΜΑΡΚΟ (Παπαϊωάννου): Κακαγιάς, Σκόρδας, Σιδέρης, Πλίτσης, Τσετβερίκοβ, Ρεντζής, Ζαφειρόπουλος (54’ Κοντογιάννης), Δημογιάννη, Βασιλός, Μινάι, Μοιρασγεντής (28’ λ.τρ. Λέμε, 59’ Μερκούρης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money