Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ–ΑΧΙΛΛΕAΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 3–1



Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου αξιοποίησε μερικές από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος και πέτυχε 2 γκολ, που έκαναν εύκολη την συνέχεια και την επιβολή του επί του αρκετά καλού αλλά αναποτελεσματικού Αχιλλέα.
Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς καλύτερος αλλά και ο Αχιλλέας έδειξε καλά στοιχεία και δεν παραδόθηκε αμαχητί… Νωρίς, πριν ανοίξει το σκορ, ο Τσαλιαγκός βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο Ντογκοτάρι τον έκοψε! Στο 20’ άνοιξε το σκορ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Καραχάλιου, ο Ποστόλι πήρε κεφαλιά, η μπάλλα έφθασε στον Μαρσέλο, κι αυτός με ωραίο σουτ στην κίνηση πέτυχε το 1-0. Λίγο αργότερα (25’) ο Ολυμπιακός σημείωσε και δεύτερο γκολ. Ο Ντογκοτάρι έκανε «ελεύθερο», οι αμυντικοί του Αχιλλέα δεν συνεννοήθηκαν σωστά και ο Καραχάλιος παρενέβη έξυπνα κι εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια γράφοντας με σουτ το 2-0.
Με κεκτημένη ταχύτητα οι γηπεδούχοι μπήκαν στο β’ ημίχρονο δυνατά κι έκαναν το 3-0 στο 48’ με πλασέ του ο Μαρσέλου, από ασίστ του Καραχάλιου.
Στο 93’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Τσάκαλου (3-1).
Καλή η διαιτησία της Ελ. Αντωνίου. Καλός και ο βοηθός Κάλλης. Ο έτερος βοηθός Β. Τζαφόλιας υπέπεσε σε λάθη. Ακύρωσε ως οφ-σάιντ ένα γκολ από κάθε πλευρά, για τα οποία διαμαρτυρήθηκαν (μάλλον είχαν δίκιο) και οι δύο πλευρές.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης (82' Κατσέρης), Σεβδαλής, Ποστόλι, Οικονομόπουλος, Κάρο, Καραχάλιος, Παπαντζίμας (77' λ.τρ. Αθανασίου), Μαρσέλος (71' Ντάρλας), Ζουρούδης, Μπόσιος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Τόλιας, Αβραμόπουλος (41’ λ.τρ. Σιαδήμας), Καπούλας (68' Καψιώχας), Καραπαναγιώτης, Βαφειάδης, Αγγελόπουλος, Τααλιαγκός, Καλογήρου, Θεοδώρου (46' Σάλαρι), Τσάκαλος, Σταματόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money