Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 3–1



Το 0-3 που έπρεπε να είναι το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, μετετράπη σε 3-1 στο β’ μέρος ενώ θα μπορούσε να είχε γίνει και 8-1! Η Σταμάτα άλλαξε «πρόσωπο» στο β’ 45λεπτο του παιχνιδιού αφού ο Αετός είχε αφήσει το «καλό του πρόσωπο» στ’ αποδυτήρια, «γύρισε» το ματς και πήρε άνετη νίκη…
Οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν καθόλου καλά στην αρχή και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30’ με πλασέ του Καραβατάκη (0-1) ενώ είχαν δοκάρι στο 38’ και δύο ακόμη εξαιρετικές ευκαιρίες να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ!
Η Σταμάτα ισοφάρισε 1-1 με πλασέ του Γεωργιανού Μπουρτζαλιάνι στο 70’, που ήταν σκόρερ και του δευτέρου τέρματος. Καταιγιστικοί στο τέλος οι γηπεδούχοι, πήραν το προβάδισμα στο 80’ με κεφαλιά του Μπουρτζαλιάνι ενώ το σκορ έκλεισε στο 90’ ο νεαρός (γεν. 2000) Μπέντης με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής (3-1)… Χωρίς υπερβολή, η Σταμάτα στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα έχασε 7-8 σίγουρα γκολ! Η εμφάνισή της και η νίκη με ανατροπή πανηγυρίσθηκε δεόντως.
Από την άλλη πλευρά, ο Αετός μπορεί να είχε αρκετές απουσίες βασικών στελεχών αλλά η απόδοσή του στο β’ ημίχρονο ήταν απογοητευτική…
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Πολυχρονιάδης, Β. Τζαφόλιας.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Μαμάης, Τορλαχίδης, Σμυρναίος, Μπαλαρής, Μπόρας, Κ. Πέππας, Κονόμης (46’ Χαμπέρης), Χρυσανθόπουλος (65’ Μπέντης), Μπουρτζαλιάνι, Ν. Πέππας, Φαραντάκης (71’ Αγαπητός).
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Α. Γκούτσιας, Μοιρώτσος, Κονταρίνης, Γ. Γκούτσιας, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Βατίστας, Ζαφειρόπουλος, Καραβατάκης, Μποϊμπέι, Αηδόνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money