Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 3–0


Φάση από τον αγώνα


Δίκαιη νίκη σημείωσε στην πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας ο Πρωτέας επί του Παλλαυρεωτικού με 3-0. Από την αρχή του αγώνα φάνηκε ότι ο γηπεδούχος Πρωτέας είχε μεγαλύτερη διάθεση για την νίκη, καθώς στο πρώτο 5λεπτο του παιχνιδιού ο Παπακωνσταντίνου αρχικά και ο Βεϊζάι λίγο αργότερα, έστειλαν με ενέργειές τους την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι του Κάπα (που πραγματοποίησε σειρά εντυπωσιακών αποκρούσεων στην συνέχεια)!
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο διάστημα 15’-30’ να επικρατήσουν στο κέντρο και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Το κατάφεραν σε μερικές περιπτώσεις αλλά οι τελικές ενέργειες των Ζουμά και Μιχαηλίδη δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα (δεν το επέτρεψε και ο τερματοφύλακας Παπαβασιλείου)…
Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου ο αεικίνητος Κούλιμπης με σουτ μέσα σε αναμπουμπούλα της αντίπαλης άμυνας άνοιξε το σκορ (1-0). Με την έναρξη του β’ μέρους (47’), ο πάντα έτοιμος για το γκολ Μπαλογιάννης, με πλασέ πέτυχε το 2-0 και στο 73’ ο Παπακωνσταντίνου με σουτ εκτός περιοχής (δοκάρι και μέσα) διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Ο Πρωτέας έδειξε στοιχεία αρκετά καλής ομάδας ενώ κι ο Παλλαυρεωτικός (χωρίς εμπειρία της κατηγορίας, άσχετα με τις προσωπικότητες του ρόστερ του) είχε διαστήματα καλής απόδοσης αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός.
Διαιτητές: Ελένη Αντωνίου – Σπυρόπουλος, Κουτρομάνος.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παπαβασιλείου, Διακορώνας (75’ Κουλούρης), Νίνα, Κούλιμπης, Αναγνώστου, Κατσούλας, Βεϊζάι (84’ Στάθ. Παπαγεωργίου), Μακρυπίδης (55’ Θάνο), Χύκα, Παπακωνσταντίνου, Μπαλογιάννης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Α. Δεληγιάννης): Κάπα, Σπυρόπουλος (56’ Χρήστου), Ρόσι, Νικολαΐδης, Σουλιώτης, Πάνου, Κ. Παπαδόπουλος, Φετολλάρι (72’ Θεοφανίδης), Ζούμας (67’ Μπαγιάστας), Δρούγκας, Μιχαηλίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money