Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2–1


Η ομάδα του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών

Ο Αχιλλέας επανήλθε πολύ δυνατός στην Α’ κατηγορία μετά από πολυετή απουσία και κέρδισε στην πρεμιέρα γηπεδούχος τον καλύτερό του Παλληνιακό με 2-1, σκορπίζοντας μεγάλη χαρά στους φίλους του, στην γύρω περιοχή του Κόκκινου Μύλου. Την κυκλοφορία της μπάλλας είχε ο Παλληνιακός και το πάθος ο Αχιλλέας!
Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο προπονητές έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοση των παικτών τους αλλά πιο πολύ ο Κώστας Καβαλλάρης, που πήρε την νίκη απέναντι σε εξαιρετικά δύσκολο αντίπαλο, ενώ ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας δήλωσε εκ των υστέρων ότι παίρνει επάνω του την ευθύνη της ήττας επειδή ακολούθησε λάθος τακτική και παρ’ ότι οι παίκτες του έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό…
Γεγονός είναι ότι ο Παλληνιακός άφησε καλές εντυπώσεις αλλά έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει ενώ δέχθηκε και δύο τέρματα από συγκυριακά λάθη του τερματοφύλακα! Στο α’ μέρος, οι καλύτερες φάσεις από πλευράς φιλοξενουμένων έγιναν σε κεφαλιά του Καστή και σουτ του Κοβάνη που απέκρουσε ο Τόλιας, σε χαμένο τετ-α-τετ του Κυριόπουλου και σουτ του Κούση που απεκρούσθη σε κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 52’ με σουτ του Θεοδώρου από την μεγάλη περιοχή (1-0). Άμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενουμένων, που ισοφάρισαν 1-1 στο 55' με πλασέ μέσα από την περιοχή του Χαρίση (προηγήθηκε συνδυασμός Κυριόπουλου–Υφαντή). Ο Παλληνιακός είχε δύο ακόμη σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθεί (πιο χαρακτηριστική μία του Κυριόπουλου).
Τελικά, ο Αχιλλέας στο 80' έκλεψε τους 3 βαθμούς της νίκης, με σέντρα-σουτ του Σταματόπουλου (2-1).
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Αντιπαριώτη – Μπουξμπάουμ, Δουλγεράκη.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Τόλιας, Αβραμόπουλος, Καπούλας (57’ Καψιώχας), Σταματόπουλος, Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος, Τσαλιαγκός, Καλογήρου, Θεοδώρου (72’ Λέσι), Τσάκαλος, Σάλαρι (55’ Μαραντίδης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος (82’ Παυλίδης), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Υφαντής, Χαρίσης, Κυριόπουλος (71’ Μαυράκης), Καστής, Κοβάνης (77’ Καββαδίας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money