Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2–0


Το 1-0 με κτύπημα πέναλτυ του Καραβατάκη στο 37'

Με δύο κτυπήματα πέναλτυ, ο Αετός Πικερμίου απέκλεισε με 2-0 τον ανέτοιμο Παμπαιανικό, στο γήπεδο Ραφήνας. Στο α’ ημίχρονο, ο Αετός ήταν πιο επιθετικός κι έχασε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τους Ιωάννου, Καραβατάκη και Μποϊμπέι, ενώ ο Παμπαιανικός είχε μια καλή κεφαλιά του Κατσικώστα στο 3’, κι ένα ευθύβολο σουτ του Παρθένη στο 19′.
Το 1-0 πέτυχε ο Καραβατάκης με κτύπημα πέναλτυ (δόθηκε με υπόδειξη του βοηθού) στο 37’.
Στο β’ μέρος το ματς ήταν αμφίρροπο. Στο 60′ μετά από κτύπημα κόρνερ του Αετού, τραυματίσθηκε ο νεαρός Καλογρίδης, που αντικαταστάθηκε. Ο διαιτητής είδε πέναλτυ στο 64’ που δεν υπήρξε φάουλ σε μαρκάρισμα του αμυντικού Χατζή στον επιθετικό Ξύδη αλλά η ποινή δόθηκε και το παιχνίδι «κρίθηκε» ως προς το αποτέλεσμα! Εκτελεστής ήταν πάλι ο Καραβατάκης (2-0).
Προς το τέλος του παιχνιδιού ο Παμπαιανικός πήρε πρωτοβουλία στις κινήσεις αλλά δεν κατάφερε τίποτε… Ο Αετός έπαιξε σύμφωνα με τις ανάγκες του αγώνα και πήρε την πρόκριση.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος (μέτρια εμφάνιση) – Β. Τζαφόλιας, Περδίκης (σωστοί).
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (Χωριανόπουλος): Γκούτσιας, Μοιρώτσος, Σταμ. Φράγκος, Π. Αντωνόπουλος-Κακαράς (85’ Αρβανιτίδης), Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Μποϊμπέι (72’ Κιλιμτζίδης), Ξύδης, Καραβατάκης, Ζαφειρόπουλος (72’ Αηδόνης), Α. Ιωάννου.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κατσίμπρας, Α. Φράγκου, Χατζής, Καλογρίδης (62’ λ.τρ. Μπρέγιαννης), Σωτήρι, Π. Αντωνόπουλος, Παρθένης (80’ Δούβος), Δημήτρουλας, Κατσικώστας (73’ Κτίστης), Γιαμάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money