Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1–2


Η ομάδα της Βουλιαγμένης

Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη πήρε στον Γέρακα από την γηπεδούχο ομάδα η Βουλιαγμένη με 2-1. Ο Γέρακας διατήρησε ελαφρά πρωτοβουλία στις κινήσεις αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα οι επιθέσεις του. Και στο 22’ ο Παντελής Μαντακίδης με σουτ-κεραυνό σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου (35 μέτρα) σημείωσε το 0-1.
Οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους και ισοφάρισαν στο 40’ με κοντινό πλασέ του Δημητριάδη (1-1). Στο β’ μέρος (48’) ο Γέρακας είχε δοκάρι με τον Μπερέτη και συνέχισε να υπερέχει… Όμως, είχε και την βοήθεια του διαιτητή, όταν σε μια περίεργη φάση στο 55’ έδωσε πέναλτυ (χωρίς να γίνει ανατροπή), το οποίο εκτέλεσε ο Δελάρδας κι απέκρουσε ο Παπαχριστόπουλος…
Παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι στους φιλοξενούμενους, η Βουλιαγμένη πέτυχε δεύτερο γκολ σε αντεπίθεση. Έκανε μπάσιμο ο Βοργιάς και πέρασε ασίστ στον Παφίτη, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα και πάλι στην ομάδα του (1-2). Λίγο αργότερα (80’) ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει πέναλτυ σε ανατροπή εντός περιοχής του Πουλάι, που έμπαινε μόνος του για να σκοράρει!
Μετριότατος ο διαιτητής Κουτρομάνος και με απρεπή συμπεριφορά στους παράγοντες των ομάδων! Σωστοί οι βοηθοί Μπαλάγκα, Ν. Κορωνιάς.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Ροζάκος (7’ λ.τρ. Κ. Χαλκιάς), Τσιροζίδης, Ζούρας, Βλαχιώτης, Καρλατήρας, Δημητριάδης, Μπερέτης, Καλούδης, (78’ Παργιανός), Μίαρης, Δριλάκης (70’ Στέφ. Παπαδόπουλος), Δελάρδας.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Τσαπουρασβίλι (60’ λ.τρ. Ταγκούλης), Πολάτος, Ζακόπουλος, Βοργιάς, Καρδαμίτσης, Κουσιάκης (67’ Αντωνόπουλος), Πουλάι, Παφίτης (89’ Στέφ. Χαλκιάς), Παντ. Μαντακίδης, Λάμπρ. Μαντακίδης.
* Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες της Βουλιαγμένης ευχαρίστησαν τους παράγοντες του Γέρακα για την φιλοξενία τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money