Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 1–0


Το πέναλτυ άουτ του Κακαρά

Πολύ καλύτερος ο Κεραυνός νίκησε δίκαια και καθαρά την ανίσχυρη Μάχη 1-0 ενώ παράλληλα κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα, αποδεικνύοντας ότι όταν διαθέτεις καλή διάθεση και αγάπη για το ποδόσφαιρο, ξεπερνάς τις όποιες αδυναμίες και νικάς αντιπάλους που διαθέτουν «όνομα» αλλά στο γήπεδο δεν το αποδεικνύουν και δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες του παιχνιδιού!
Πρωταγωνιστής της συνάντησης αναδείχθηκε ο έμπειρος Λούσιο Ντε Ντέους, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα και βοήθησε τον Κεραυνό να κερδίσει πέναλτυ και να δημιουργήσει κάποιες ακόμη ευκαιρίες για γκολ…
Ο Κεραυνός είχε πάθος και αποτέλεσμα στο παιχνίδι του, ικανοποιώντας τους οπαδούς του που έδωσαν δυναμικό παρόν στο γήπεδο Κουβαρά (στο στάδιο Κερατέας γίνονται έργα).
Η Μάχη δεν έπεισε καθόλου για τις δυνατότητες που διαδιδόταν ότι διαθέτει… Παρά τις μεταγραφές και την ενίσχυση, δεν υπήρχε ένας παίκτης να βάλει την μπάλλα κάτω και να κάνει παιχνίδι. Κρίμα, μας απογοήτευσε…
Δύο ευκαιρίες είχαν στην αρχή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι με Σένε και Παπαδόπουλο ενώ ο Κεραυνός απάντησε με άστοχο σουτ του Μαστροκώστα. Όμως, στο 25' ο Κεραυνός ευτύχησε να σκοράρει με άπιαστο σουτ, σε εκτέλεση φάουλ του Ντε Ντέους (1-0). Απ’ εκεί και πέρα οι θεωρητικά γηπεδούχοι είχαν καλύτερη ψυχολογία κι επικράτησαν στις διεκδικήσεις.
Η Μάχη προσπάθησε στο β’ ημίχρονο να αποδείξει ότι «υπήρχε» και στο 58' έχασε διπλή ευκαιρία, όταν ο τερματοφύλακας Χαντζάρας αναγκάσθηκε να επέμβει σε προσπάθεια του Σένε και στην συνέχεια ο Σότα έσωσε την εστία της ομάδας του από την ισοφάριση.
Ο Κεραυνός εκμεταλλεύθηκε το κενό μπροστά από τα κεντρικά μπακ της Μάχης και δημιούργησε πληθώρα προβλημάτων, καθώς η άμυνά του λειτουργούσε καλά. Μάλιστα, στο 67’ κέρδισε πέναλτυ σε χέρι εντός περιοχής του Νταή (σε σέντρα με φάλτσο του Ντε Ντέους), το οποίο αντί να εκτελέσει ο σκόρερ, ανέλαβε να το εκτελέσει ο Κακαράς, ο οποίος γλίστρησε και πέταξε την μπάλλα απελπιστικά άουτ!
Το παρόν στον Κουβαρά έδωσε και ο δήμαρχος Λαυρεωτικής και πρόεδρος του Κεραυνού Δημήτρης Λουκάς, ο οποίος πήγε στ’ αποδυτήρια μετά την λήξη του αγώνα και συνεχάρη τους παίκτες της ομάδας του!
Πολύ καλή διαιτησία του Μανιώτη (Λάμπρου, Τσαλίκογλου).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής (57' λ.τρ. Ν. Βανγκέλι), Μπρότσι, Σότα, Ξένος, Λιούμης, Μαγγανάς (83' Φουστέρης), Κακαράς, Μουσαράι, Ντε Ντέους, Μαστροκώστας (50' λ.τρ. Καψοκώστας).
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Καλλιακούδας (62' Θανόπουλος), Καχόπουλος, Μουρούτης (38' Μίχας), Σωτηριάδης, Καραλής, Καρακοζίδης, Νταής, Α. Σένε (35' Κ. Σένε), Παπαδάκης, Ελ. Παπαδόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money