Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–4



Δεύτερη συνεχόμενη νίκη σημείωσε ο Ολυμπιακός Λαυρίου και μάλιστα με εντυπωσιακή εμφάνιση (4-0) αφού ξεπέρασε με στυλ την όποια αντίδραση του γηπεδούχου Κρυονερίου!
Οι Λαυριώτες έπαιξαν σοβαρά, κι ανέδειξαν την ποιοτική διαφορά από τους αντιπάλους τους. Το Κρυονέρι εμφανίσθηκε βελτιωμένο συγκριτικά με την εμφάνιση της 1ης αγωνιστικής με την Λαυρεωτική, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον απαιτούμενο ρυθμό ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του αγώνα, κι έμεινε με ορισμένες καλές χαμένες ευκαιρίες…
Στο 20' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Έλενα, ο οποίος αξιοποίησε ασίστ του Μουστόγιαννη (0-1). Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (44’) έγινε το 0-2 με ωραίο σουτ του Γκαβασιάδη (και πάλι από ασίστ του Μουστόγιαννη).
Στο β’ μέρος δεν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού και στο 56' ο Γκαβασιάδης με δεύτερο προσωπικό γκολ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 71' ο Μουστόγιαννης με πλασέ. Ενδιάμεσα τόσο οι Λαυριώτες κυρίως, όσο και οι Κρυονεριώτες είχαν χαμένες ευκαιρίες, κάποιες σημαντικές. Ειδική μνεία αξίζουν δύο αποκρούσεις του νεαρού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Κώστα Καραγιάννη, σε προσπάθειες των Σπυρίδη και Κολονέρου.
Ο κορυφαίος των νικητών Γιώργος Γκαβασιάδης, εκτός των δύο τερμάτων που σημείωσε, είχε και δύο ακόμη ακυρωθέντα γκολ, το ένα για οφ-σάιντ και το δεύτερο για επιθετικό φάουλ, ενώ εξαιρετική απόδοση είχε και ο Μουστόγιαννης.
Καλοί οι διαιτητές: Κορδολαίμης – Τσαλίκογλου, Σοφιάς.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Μ. Παπαδόπουλος): Βαζ. Μανουσάκης, Άννινος, Κολώτας (65’ Ν. Μανουσάκης), Γκλιάτης, Βαμβάτσικος, Σ. Δεσύλλας, Σπυρίδης, Κανταρέλλης (65’ Ρίζος), Κολονέρος, Καμαρίτης (70’ Ζερμπίνης), Αγγελιδάκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος-Φαράκος): Κ. Καραγιάννης, Βασιλείου, Μ. Καραγιάννης (84’ Καρύδης), Τσίκλος, Χόρτσας, Μητροφάνης, Κοντογιάννης (64’ Παπαγεωργίου), Τσιάτσιος (80’ Σαριαλτίν), Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Έλενας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money