Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–2


Ο Αήττητος Σπάτων κατάφερε να επικρατήσει 2-0 και ν’ αποκλείσει από το Κύπελλο τον γηπεδούχο Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου. Οι γηπεδούχοι έδειξαν στοιχεία καλύτερης ομάδας όσο είχαν επαρκή φυσική κατάσταση… Όμως, όταν οι δυνάμεις εγκατέλειψαν τους παίκτες του Ολυμπιακού (γύρω στο 50’), ο Αήττητος έδειξε την ανωτερότητά του στον τομέα αυτό και πήρε την πρόκριση για τον β’ γύρο του Κυπέλλου.
Το πρώτο 45λεπτο επιφύλαξε στους πολλούς θεατές ένα ματς δυνατό, με εναλλασσόμενη την υπεροχή (μόνο που ο Αήττητος δεν πάτησε ουσιαστικά στην αντίπαλη περιοχή) και τις μεγάλες ευκαιρίες από την πλευρά του Ολυμπιακού. Στο 14’ ο Καραγιάννης βγήκε μπροστά αλλά δεν έδωσε δίπλα στον επερχόμενο Μπαμπουλάκη και η ευκαιρία χάθηκε. Στο 33’ ο Καραχαλιος έπιασε πλασέ άουτ σε κενό τέρμα, στο 43’ ο Μπαμπουλάκης δεν μπόρεσε να πιάσει κεφαλιά εξ επαφής με το αντίπαλο τέρμα και η ίδια φάση επανελήφθη στο 44' με τον Ποστόλι πρωταγωνιστή!
Στο β’ ημίχρονο ο Αήττητος κέρδισε σιγά-σιγά χώρο καθώς οι γηπεδούχοι υποχωρούσαν λόγω έλλειψης δυνάμεων. Στο 58' έγινε το 0-1 με σκόρερ τον Αλιμπά, από πάσα του Σκούμα. Στο 75' πάλι από ασσίστ του Σκούμα, ο Γκούμας πέτυχε το 0-2. Λίγο αργότερα (79’) το Μπογιάτι έμεινε και με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αθανασίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Συρόπουλος, Πολυχρονιάδης. Ανόρεχτοι αλλά χωρίς σπουδαία λάθη…
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Κατσέρης (79' Αμανατίδης), Σεβδαλής, Ποστόλι, Μπερμπάντης, Κάρο, Καραχάλιος, Παπαντζίμας, Μπαμπουλάκης (65' Μαρσέλλος), Ζουρούδης (83' Σιαδήμας), Αθανασίου.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαζάρου, Μωυσιάδης, Σκαφίδας (87' Γκόμπλιας), Λαλαούνης, Βαγγελή, Μαν. Λύγκος (81' Πέντσας), Αλιμπάς (72' Γκούμας), Σκούμας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money