Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΡΩΠΙ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0–1



Σαφώς καλύτερος ο Κεραυνός, νίκησε 1-0 το Κορωπί στο ουδέτερο γήπεδο της Βάρης (λόγω έργων στο γήπεδο Κορωπίου), μπροστά σε εκατοντάδες φίλους των αντιπάλων. Ο αγώνας κύλησε χωρίς το παραμικρό επεισόδιο στις εξέδρες, σ’ ένα από τα πιο ήσυχα ματς… Μόνο ο δυνατός άνεμος δυσκόλεψε κατά διαστήματα τις προσπάθειες των παικτών.
Ο Κεραυνός επικράτησε δίκαια γιατί έπαιξε καλύτερα σχεδόν σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Το Κορωπί μόνο στο διάστημα 46’-58’ έδειξε κάποια στοιχεία της δυναμικής του, με τον Μουτζακά φωτεινή εξαίρεση, να προσπαθεί στην επίθεση…
Η ομάδα της Κερατέας έδειξε πιο έτοιμη, απείλησε περισσότερο τ’ αντίπαλα καρέ κι εδικαιούτο την νίκη. Οι θεωρητικά φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν τον άνεμο με το μέρος τους και πίεσαν την εστία του Ούσιου, ο οποίος στο 20' έσωσε το πλασέ του Μαγγανά (γεν. 1999) από κάθετη πάσα του Κακαρά. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Κακαράς είχε νέο πλασέ, μόλις άουτ.
Στο β’ μέρος το Κορωπί βελτιώθηκε για 10’-15’ λεπτά, διατηρώντας την κατοχή της μπάλλας αλλά χωρίς να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο (ένα σουτ του Μαστρογιάννη στο 52' απέκρουσε ο Χαντζάρας). Αντίθετα, ο Κεραυνός στο 58’ είχε νέα ευκαιρία, με τον Μουσαράι να αστοχεί από κοντά. Όμως στο 68’ ο Ντε Ντέους σένταρε και ο Μουσαράι με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 0-1.
Το Κορωπί προσπάθησε να ισοφαρίσει και στο 73' ο Χαντζάρας αρχικά απομάκρυνε επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Μαστρογιάννη, ενώ στην συνέχεια της φάσης απέκρουσε και πλασέ του Μουτζακά. Ο Κεραυνός στο 77' έχασε την καλύτερη ευκαιρία της συνάντησης, όταν μπήκε ο Μουσαράι μόνος του από το κέντρο, απέφυγε τον Ούσιο πασάροντας στον επερχόμενο Ντε Ντέους, ο οποίος από πολύ κοντά άργησε να πλασάρει και πάνω στην γραμμή έσωσε την εστία του ο Κάλης.
Καλή η διαιτησία του Αντιπαριώτη (Δ. Τζαφόλιας, Σπυρόπουλος).
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Αμπεντινάι (72’ Θεοφάνους), Βίκ. Παπαδόπουλος, Κάλης, Αδαμίδης, Μπανάι (85’ Μπόνης), Σεϊτάι (72’ Πετράι), Αλεξίου, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Βλάχος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής, Μπρότσι, Σότα, Ξένος, Λιούμης, Μαγγανάς, Κακαράς, Μουσαράι (80’ Φουστέρης), Ντε Ντέους (88’ Κώτσιος), Καψοκώστας (54’ Μαστροκώστας).
* Ο προπονητής του Κεραυνού Κερατέας Τάκης Μακροδημήτρης, δήλωσε μετά τον αγώνα: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας, τον οποίο θέλουμε δίπλα μας! Έρχονται κι άλλες ευχάριστες στιγμές. Ο Κεραυνός ξαναγεννιέται»!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money