Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0–1



Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχαν τα εξαιρετικά Καλύβια στην πρεμιέρα, επί του πανίσχυρου Παθιακάκη με 1-0. Η πανίσχυρη ομάδα των φιλοξενουμένων ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες, πέτυχε γκολ κι έφυγε «ματωμένη» αλλά νικήτρια από τον Άγιο Στέφανο! Το ματς τα είχε όλα: Τέσσερις αποβολές (δύο από κάθε πλευρά), πολλή δύναμη, φοβερό πάθος και ήρεμο τέλος…
Οι γηπεδούχοι δεν πήγαν άσχημα αλλά τα βρήκαν δύσκολα στην αντίσταση των έμπειρων αντιπάλων τους. Ωστόσο, εξέφρασαν προβληματισμό για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.
Ο Παθιακάκης διατήρησε την υπεροχή σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, αλλά τα Καλύβια είχαν καλό «στήσιμο» κι έξυπνη διαχείριση του αγώνα.
Τα Καλύβια παραλίγο να προηγηθούν στο 30' με κεφαλιά του Οικονομίδη, ο οποίος αργότερα συμπεριφέρθηκε βίαια σε αντίπαλο αλλά δεν απεβλήθη. Στο 55' ο Κόκα υπέπεσε σε πέναλτυ επί του Τσώκου, κι απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Καρελιώτης ευστόχησε στην εκτέλεση και πέτυχε το 0-1.
Στο 65' απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λευθεροχωρίτης και λίγο αργότερα (70’) και ο Καραγιάννης (επίσης με 2η κίτρινη), για δυνατά μαρκαρίσματα. Ακόμη, απεβλήθη στο 75' ο Αντεριώτης (απευθείας με κόκκινη) για εξύβριση διαιτητή!
Ο Παθιακάκης στα τελευταία λεπτά είχε δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει με Ιορδανίδη και Τασιούδη, αλλά δεν τα κατάφερε. Τα Καλύβια πήραν το πολύτιμο τρίποντο, κι έκαναν την καλύτερη αρχή στο νέο πρωτάθλημα!
Διαιτητές: Μπερέτας – Μετακίδης, Φωστέρης. Από τον Παθιακάκη διαμαρτύρονται ότι δεν τους δόθηκε πέναλτυ (στο 0-0) σε χέρι αμυντικού, ότι κακώς δεν απεβλήθη ο Οικονομίδης αλλά και ότι η αποβολή του Κόκα ήταν άδικη, επειδή έπρεπε να δει κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα…
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Αντεριώτης, Μπουτίβας (75' Φωτίκας), Κόκα, Ντρένοβα, Τασιούδης, Αρβανιτάκης, Ρόμπολας, Αγγελίνας, Γιώτης (60' Ιορδανίδης), Ασημάκης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Τσουνάκης, Λ. Καραγιάννης, Τραϊτωράκης, Χριστόπουλος, Λευθεροχωρίτης, Κετέογλου (35' Ντίνος), Μάτι, Χάσκα, Οικονομίδης (28' Τσούνης), Καρελιώτης, Τσώκος (80' Χασουράκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money