Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ!



Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, μαζί με 4 αντιδημάρχους, όπως και μέλος της αντιπολίτευσης, ανέλαβαν συναινετικά να συγκροτήσουν την νέα διοίκηση του Κεραυνού Κερατέας και να τον βγάλουν από την οδυνηρή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται. Υποσχέθηκαν, μάλιστα, να τον αποδώσουν «υγιή» στους παράγοντες της περιοχής, μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του! Στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του Κεραυνού, είναι πολύ σημαντική η παρουσία ως προέδρου του δημάρχου Δημήτρη Λουκά, που έσωσε τον σύλλογο από την διάλυση, ρισκάροντας με πολιτικό κόστος την θέση του!
Το νέο σχήμα του διοικητικού συμβουλίου του Κεραυνού Κερατέας απαρτίζουν οι εξής παράγοντες:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λουκάς Δημήτρης (δήμαρχος).
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ρόζης Σταύρος (δημ. σύμβουλος της μειοψηφίας).
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Πάσχος Ιωάννης.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ: Αντωνίου Αναστάσιος (αντιδήμαρχος).
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ: Τσίκλος Παναγιώτης (αντιδήμαρχος).
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ – ΧΟΡΗΓΙΩΝ: Στουραΐτης Ηλίας (αντιδήμαρχος).
ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Αδάμης Γιάννης (αντιδήμαρχος).
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΟ – ΕΠΣΑΝΑ: Πολύζος Γιώργος.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Δήμας Παναγιώτης.
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αθανασίου Δημήτρης.
ΤΑΜΙΑΣ: Λουκάς Κωνσταντίνος.
Η οικονομική εξυγίανση, η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και η αγωνιστική σταθερότητα, είναι οι τρεις βασικοί άξονες της νέας διοίκησης, όπως υπογράμμισαν ο νέος πρόεδρος και δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αδάμης, υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του συλλόγου.
Βασική προτεραιότητα αποτελεί η οικονομική εξυγίανση του συλλόγου, που έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως με το χρέος προς το ΙΚΑ.
Τα τμήματα υποδομής ανατέθηκαν διοικητικά στον Παναγιώτη Δήμα, με ξεκάθαρο στόχο την ανάπτυξη ώστε τα επόμενα χρόνια ο Κεραυνός να έχει τουλάχιστον έξι-επτά δικά του παιδιά στην βασική ενδεκάδα της ανδρικής ομάδας! Θα βοηθήσει με την εποπτεία του και ο βετεράνος διεθνής άσσος της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς.
Επίσης, η διοίκηση θα καλύψει ασφαλιστικά τα παιδιά των υποδομών με ασφάλεια ατυχήματος, η οποία θα έχει διάρκεια μία ώρα πριν, κατά τον αγώνα και μία ώρα μετά τις προπονήσεις.
Ο προπονητής Τάκης Μακροδημήτρης με συνεργάτη τον Μπάμπη Κατσάνο, ανέλαβαν να υπηρετήσουν την ομάδα με στόχο την αξιοπρεπή πορεία της στο νέο πρωτάθλημα. «Λόγω ιστορίας και ονόματος του συλλόγου, απαγορεύεται δια ροπάλου ο υποβιβασμός της ομάδας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αδάμης. Έφορος ορίσθηκε ο Νίκος Χελιώτης, κι έφορος ακαδημιών ο Άκης Βιζιοτίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money