Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΡΕΝΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ



Συνέχεια στο θέμα της στελέχωσης της Επιτροπής Διαιτησίας, δίνει ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης, μέσω επιστολής του. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τις αποφάσεις του αλλά δεν πείθουν τα επιχειρήματά του. Αναλυτικά η επιστολή και η απάντησή μας:
«Ευχαριστώ τους έγκριτους δημοσιογράφους, που μέσω των site τους μου ασκούν κοινή ανιδιοτελή κριτική, προκειμένου να διορθώσω τα λάθη μου! Ωστόσο, θα ήθελα να επισημάνω τα κάτωθι για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις.
1) Ο κ. Μάνος Ντόμπροβιτς επί επτά μήνες είχε οριστεί στην Επιτροπή Διαιτησίας με το ίδιο απολυτήριο (τότε δεν ήταν παράνομος κ. Χρυσάφη).
2) Εάν άλλαξε κάτι στον κανονισμό διαιτησίας όφειλε να το γνωρίζει ο κ. Αριστείδης Σπανέας του οποίου η επιλογή ως συνεργάτης του, ήταν ο κ. Ντόμπροβιτς.
3) Εάν πράγματι ο κ. Ντόμπροβιτς φέρει τα δικαιολογητικά του και διαπιστωθεί κώλυμα, θα αντικατασταθεί.
Τέλος, θα ήθελα να γνωρίζω ποιο ήταν το λάθος μου: Ότι δεν συναντήθηκα με την προηγούμενη Ε.Δ. (όπως είχα κατηγορηθεί μέσω ανάρτησης στο epsananews 28/7) ή ότι συναντήθηκα με την προηγούμενη Ε.Δ. στην Ανθούσα για να λάβω τις προτάσεις των (όπως κατηγορήθηκα μέσω ανάρτησης στο ίδιο site 29/7);
Με τιμή
Δημήτρης Γιαρένης
Πρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ

* ΑΠΑΝΤΗΣΗ των «Νέων της ΕΠΣΑΝΑ»:
1) Η κριτική που ασκούμε εμείς είναι σαφώς ανιδιοτελής και συντελεί στην βελτίωση της λειτουργίας της Ένωσης με παράλληλη καλλιέργεια του αθλήματος του ποδοσφαίρου σε ερασιτεχνικό επίπεδο.
2) Φαίνεται ότι στην τελευταία Γ.Σ. της ΕΠΟ άλλαξαν κάποια πράγματα, που αφορούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής μέλους στην Επιτροπή Διαιτησίας. Έπρεπε να το γνωρίζει ο κ. Γιαρένης.
3) Ο κ. Σπανέας, απ’ ότι πληροφορηθήκαμε από πρώην παράγοντες διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ, παραπονέθηκε ότι ουδέποτε ανέφερε το όνομα του κ. Ντόμπροβιτς για συνεργάτη του. Το μοναδικό όνομα για το οποίο έκανε συζήτηση, ήταν αυτό του Βασίλη Σπαθή και κανένα άλλο. Ποιος λέει αλήθεια τελικά;
4) Εάν αλλάζετε τις αποφάσεις σας σαν τα «πουκάμισα» για την συγκρότηση της Ε.Δ. (πολιτική που ακολουθήσατε και στην στελέχωση της Πειθαρχικής Επιτροπής), τότε ο τρόπος που επιλέξατε να διοικήσετε δεν είναι ο πρέπων και θα ελεγχθείτε από εμάς αλλά και τους παράγοντες των σωματείων γι’ αυτό…
5) Έχουμε και μια ερώτηση προς εσάς: Αληθεύει η φημολογία ότι θέλετε να τοποθετήσετε τον πρώην πρόεδρο κ. Αποστολίδη ως μέλος σε κάποια Επιτροπή της Ένωσης; Κι αν γίνει αυτό υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει και παρόμοια τοποθέτηση του κ. Φλαμπούρη;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money