Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ. ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ!



Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 5/8/2016 μία ακόμη Γενική Συνέλευση του Κεραυνού Κερατέας, που συγκάλεσε ο απελθών πρόεδρος Θανάσης Μακροδημήτρης.
Στην διάρκειά της υπήρξε ένταση και πολιτικές κόντρες, αλλά τελικά βρέθηκε η λύση για να ξεπεραστούν τα προβλήματα του συλλόγου και να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο…
Την ευθύνη για την εύρεση λύσης, ανέλαβε να υλοποιήσει ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο οποίος δέχθηκε να σώσει ουσιαστικά το σωματείο, αναλαμβάνοντας την προεδρία του Δ.Σ. και με μέλη κοινής αποδοχής, ο Κεραυνός να βρει διοικητικό διέξοδο.
Όπως διεφάνη, μαζί με τον κ. Λουκά, στο νέο διοικητικό συμβούλιο θα μετάσχει ο Σταύρος Ρόζης (της πλευράς Μακροδημήτρη), ενώ ο Νίκος Λιούμης και 11 ακόμη φίλοι του συλλόγου, θα κληθούν να στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. που θα συγκροτηθεί άμεσα.
Επίσης, ο κ. Λουκάς προτίθεται να ασχοληθεί σοβαρά, προκειμένου ο Κεραυνός να «απαλλαγεί» από τα παλιά του χρέη! Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, ώστε την ερχόμενη Δευτέρα 8/8, να πραγματοποιηθεί νέα εκλογική διαδικασία και ο Δημήτρης Λουκάς να αναλάβει επίσημα την προεδρία και να σώσει τον Κεραυνό από τα μεγάλα του προβλήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money