Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ



ΔΗΜ. ΒΕΛΕΤΑΚΟΣ

Με την απόκτηση 3 πολύ καλών ποδοσφαιριστών και την αναμονή 2-3 ακόμη, ο Σπύρος Κοντός φτιάχνει μια ισχυρή ομάδα στην Σαρωνικό.
Η απόκτηση με δανεισμό του 31 ετών, τέως αρχηγού του Ολυμπιακού Λαυρίου Δημήτρη Βελετάκου, σήμανε την αρχή των κινήσεων στήριξης μιας νέας δυνατής ομάδας στην Ανάβυσσο. Ο Βελετάκος (παιδί των υποδομών της Λαυρεωτικής, αγωνίσθηκε ακόμη στον Κεραυνό Κερατέας, την Δάφνη Χίου, την Τριγλία Ραφήνας) είναι γνωστής αξίας παίκτης και θα βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του στον οργανωτικό τομέα του παιχνιδιού της νέας του ομάδας.
Αμέσως μετά ανακοινώθηκε η απόκτηση δύο ακόμη ικανών παικτών από τον Κεραυνό Κερατέας. Τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό Σωτήρη Μεγαγιάννη και τον 24χρονο επιθετικό Σάντρι Κρυεμάντι. Ο στυλοβάτης της άμυνας Μεγαγιάννης, υπήρξε στέλεχος του Κεραυνού για μια 15ετία περίπου, ενώ αγωνίσθηκε και στον Κουβαρά και την Μαρκό. Ο Κρυεμάντι προέρχεται από τις υποδομές του Κεραυνού, κι έπαιξε το 2009 (μέχρι και το 2012) στην πρώτη ομάδα του Κουβαρά. Το 2013 επέστρεψε στον Κευραυνό, το 2014 αγωνίσθηκε σε ομάδα Β’ εθνικής της Αλβανίας έως και τον Μάιο 2014 που γύρισε για ένα εξάμηνο στον Κουβαρά και αργότερα επανήλθε στον Κεραυνό!
Στην παρέα των νεοαποκτηθέντων προστέθηκε χθες και ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Σωτήρης Παπαγιάνι, από τον Κουβαρά και πριν στον Κεραυνό επίσης.
* Επίσης, φημολογούνται ως πιθανές και οι αποκτήσεις από τον Σαρωνικό, του νεαρού Αλεξίου που αγωνιζόταν στα Καλύβια, όπως κι ενός ακόμη παίκτη του Κεραυνού Κερατέας.

Σ. ΚΡΥΕΜΑΝΤΙ
Σ. ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money