Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΓΙΑ «ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ» - ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΩΥΣΙΑΔΗ


Στιγμιότυπο από τον αγιασμό

Ο Αήττητος Σπάτων έχει μεγάλα όνειρα και φιλοδοξία πρωταθλητισμού στην νέα αγωνιστική περίοδο και άρχισε την προετοιμασία του την Τρίτη 2 Αυγούστου, υπό τις οδηγίες του Πάρη Κωνσταντακόπουλου. Στο στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου» έγινε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός και ακολούθησε ομιλία μελών της διοίκησης και του προπονητού, όπως και η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας. Ο κ. Κωνσταντακόπουλος μίλησε για τις δυσκολίες του νέου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ, για το πολύ καλό δυναμικό της ομάδας, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθούν οι ‎στόχοι της εφετινής χρονιάς.
Με πολλούς έμπειρους παίκτες στο ρόστερ του, ο Αήττητος προσπαθεί να δημιουργήσει ομάδα μεγάλων δυνατοτήτων ώστε οι αντίπαλοί του να μην έχουν τρόπο αντιμετώπισής του! Στο πλαίσιο αυτό προχώρησε στην σημαντική αμυντική ενίσχυση που μπορεί να προσφέρει η απόκτηση του 37χρονου Στάθη Μωυσιάδη. Ο αμυντικός ογκόλιθος και επί σειρά ετών αρχηγός και αμυντικός στυλοβάτης του Αχαρναϊκού, υπέγραψε στον Αήττητο. Εκτός από τον Αχαρναϊκό, ο Μωυσιάδης αγωνίσθηκε σε Απόλλωνα Αθηνών και Ιωνικό Νικαίας.
Επίσης, ο Αήττητος απέκτησε τον 20χρονο μπακ-χαφ Γιάννη Τσαλάκο, που έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε Εθνικό Αστέρα, Μελίσσια, Καλλιθέα και Τράχωνες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money