Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ;



Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή πρέπει να έχουν βγάλει τελική απόφαση για την τύχη του Κεραυνού Κερατέας, τα μέλη του συλλόγου, που συγκεντρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αγορά νέου καταστατικού, με την χρήση του οποίου ο Κεραυνός θα αλλάξει όνομα, ΑΦΜ και θα αγωνισθεί σε κατώτερη κατηγορία απ’ αυτή που βρίσκεται σήμερα!
Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς πρότεινε αυτή την λύση, που έγινε αποδεκτή ύστερα από αρκετές αντιφάσεις στην διάρκεια της 4ωρης συζήτησης… Μια λύση που επελέγη για να καλυφθεί το μεγάλο χρέος του συλλόγου προς το ΙΚΑ και την Εφορία, από την εποχή που η ομάδα αγωνιζόταν στις επαγγελματικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου. Πάντως, ο κ. Ρόζης επεσήμανε ότι υπάρχει σοβαρό ηθικό πρόβλημα με δύο παράγοντες, οι οποίοι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βρεθούν μελλοντικά χρεωμένοι!
Απ’ ότι φαίνεται, με το όνομα του Κουβαρά (το πιθανότερο) ή του Νικηφόρου, οι παίκτες του Κεραυνού θα «μεταγραφούν» και θα δηλώσουν παρουσία στα εφετινά πρωταθλήματα.
Έτσι, ο παραιτηθείς πρόεδρος του Κεραυνού Θαν. Μακροδημήτρης συμφώνησε να βοηθήσει τον σύλλογο, καθώς ο Νίκος Λιούμης θ’ αναλάβει την προεδρία, συνεισφέροντας ένα χρηματικό ποσό.
Νέα συγκέντρωση θα γίνει αύριο το βράδυ (Πέμπτη 11/8), για να ανακοινώσει ο δήμαρχος τις οριστικές αποφάσεις. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες. Ο Νίκος Λιούμης έχει ήδη κάνει επαφές με προπονητές και παίκτες, ώστε η ομάδα να ξεκινήσει άμεσα τον αγωνιστικό της προγραμματισμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money