Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ



Ο Παμπαιανικός κάνει νέα προσπάθεια δημιουργίας ενός ικανού συνόλου, που θα πρωταγωνιστήσει και στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, καλύπτοντας τα κενά του σε ορισμένες θέσεις από τις αποχωρήσεις λόγω μεταγραφής βασικών στελεχών του. Η νέα διοίκηση του συλλόγου προχώρησε ήδη στην απόκτηση δύο πολύ καλών παικτών, που έπαιξαν πρόπερσι πάλι στον Παμπαιανικό. Πρόκειται για τον 28χρονο επιθετικό Μπάμπη Κατσικώστα και τον 23χρονο μέσο Ορέστη Τογιάλλι, από τον Αήττητο Σπάτων.
Επίσης, συμφώνησαν και παρέμειναν στην ομάδα, βασικοί παίκτες όπως οι Τσιγάρας, Πήττας, Χατζής, Παρθένης, Δημήτρουλας και άλλοι, ενώ προχωρημένες είναι οι συζητήσεις για την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα και 1-2 ακόμη ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένες θέσεις.
Ο προπονητής Ηλίας Τριανταφύλλου, θα στηριχθεί κι εφέτος στο νεανικό υλικό της ομάδας, που προέρχεται κυρίως από τις ομάδες υποδομών του Παμπαιανικού. Έδωσε ραντεβού με τους παίκτες του για την έναρξη της προετοιμασίας, την ερχόμενη Τετάρτη 10/8 στο γήπεδο της Παιανίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money