Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΦΙΛΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 3–2



Με νίκη 3-2 έληξε το πρώτο τεστ του Κυανού Αστέρα Βάρης, με αντίπαλο τον Γ.Σ. Ηλιούπολης. Ο αγώνας διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή 12/8 στο γήπεδο Βούλας και ο προπονητής της ομάδας της Βάρης Κώστας Μπεχλιβανίδης χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Στο α’ ημίχρονο η Ηλιούπολη προηγήθηκε 0-1, όμως οι Γκολέμης και Μαυροθαλασσίτης ανέτρεψαν το σκορ κι έδωσαν προβάδισμα στον Αστέρα με 2-1 στο τέλος του 45λέπτου. Στο β’ μέρος η διαφορά αυξήθηκε σε 3-1 με υπέροχο γκολ του Μπάρμπα, καθώς γύρω στο 70’ η Ηλιούπολη μείωσε για το τελικό 3-2, από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων.
Ο κ. Μπεχλιβανίδης έδωσε τριήμερο ρεπό -λόγω της εορτής της Παναγίας- κι ανανέωσε το ραντεβού με τους παίκτες για την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης 16/8.
* Στο μεταξύ, ο προπονητής κ. Μπεχλιβανίδης έχασε τον πατέρα του και ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ίδιο και την οικογένειά του για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.
Τα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» συλλυπούνται τον φίλο προπονητή Κώστα Πεχλιβανίδη και τους οικείους του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money