Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΦΙΛΙΚΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 3–1



Ο Ολυμπιακός Λαυρίου μπήκε νωχελικά στο φιλικό παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Πανερυθραϊκό στο Λαύριο και δέχθηκε γκολ στο α’ μέρος από τον Αντωνιάδη (0-1). Στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Λαυρίου βελτιώθηκε αισθητά και πέτυχε 3 τέρματα, με σκόρερς τους Βασιλείου (52’ ατομική ενέργεια και σουτ), Μπουγάτσια (65’ με κοντινό πλασέ) και Έλενα (76 με κεφαλιά σε σέντρα του Μουστόγιαννη).
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου είχε δοκάρι στο 3’ με τον Κοντογιάννη και στο 10’ ο Χρήστος Τσεβάς του Πανερυθραϊκού είχε κτύπημα φάουλ επίσης στο δοκάρι.
Ήταν μια αναμέτρηση που πήγε στην δύναμη, με τις δύο ομάδες να έχουν μικρά καλά διαστήματα, αποδεικνύοντας ότι διαθέτουν ποιότητα στο ρόστερ τους.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Καρύδης, Τσίκλος, Μπεργιάννης, Μητροφάνης, Κλωνάρης, M. Καραγιάννης, Μουστόγιαννης, Κοντογιάννης, Μπουγάτσιας. Έπαιξαν ακόμη οι Παπαγεωργίου, Έλενας, Μέντι, Πρίφτης, Κ. Καραγιάννης, Τσιάτσιος, Σαριαλτίν, Δαμάσκος, Φλεβάρης.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Τσιμπάκης): Μπακόλας, Γκριτζάς, Σουμελίδης, Γεωργακόπουλος, Τριανταφύλλου, Κουμπούλης, Μπενετάτος, Αντωνιάδης, Χρ. Τσεβάς, Αναγνώστης Τσατσαράγκος. Έπαιξαν ακόμη οι Μπακοδήμος, Κατσάρας, Νταλένγκα, Κοπάνης, Γεωργαμλής, Ψυλλάκης, Παπουτσής, Δημαράς, Μπαμπαλούκας, Αγουρίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money