Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΦΙΛΙΚΟ: ΘΥΕΛΛΑ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3–0



Την δεύτερη φιλική νίκη της σημείωσε γηπεδούχος η Θύελλα Ραφήνας, με 3-0 επί των Γλυκών Νερών. Η συνάντηση έγινε ΤΗΝ Τρίτη 9/8 στο γήπεδο Ραφήνας.
Καλύτερη η Θύελλα, δεδομένου ότι άρχισε αρκετά νωρίτερα την προετοιμασία της από τα Γλυκά Νερά, κατάφερε να βρει ρυθμό μετά το πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού. Τα Γλυκά Νερά δυσκόλεψαν την ομάδα της Ραφήνας, κι ανάγκασαν τον κ. Τσιγκούλη ν’ αλλάξει θέσεις στους παίκτες του…   
Στο τελευταίο 5λεπτο του α’ μέρους (41’ και 44’) η Θύελλα πέτυχε δύο τέρματα με σκόρερ τον Βαζέχα. Το πρώτο μετά από πάσα του Ζέκιο και το δεύτερο μετά από παρέμβαση του Βαζέχα και ασυνεννοησία μεταξύ αμυντικού και τερματοφύλακα των Γλυκών Νερών.
Στο β’ ημίχρονο οι συνεχείς αλλαγές κι από τις δύο ομάδες δεν βελτίωσαν την εικόνα του αγώνα αλλά έδωσαν την ευκαιρία στους προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Πάντως, η Θύελλα σημείωσε και τρίτο γκολ στο 85’ με τον Μαστρογιαννούδη, ύστερα από ασθενή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα.
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Παπαδόπουλος (40’ Πάντος, 71’ Κατσικάτσος), Μπαξεβάνης (66’ Μανιός), Γκίκας (58’ Μπουντάκης), Σαντίκου (46’ Μανουσάκης), Αφράτης (46’ Στάφα), Ντούνης (66’ Παπατσαράκης), Χαρακτίδης (71’ Μαστρογιαννούδης), Κούνας (46’ Αράπης), Ζέκιο (71’ Παναγιωτόπουλος), Βαζέχα (46’ Ντόσκας), Ανδρεαδάκης (58’ Προδρόμου).
Μεταξύ άλλων τα Γλυκά Νερά του Β. Καραούλη, χρησιμοποίησαν τους Αρβανίτη, Βάρδα, Δογάνη, Μπέντα, Γιαννούλη, Αξιώτη, Νάνο, Αλεξίου, Γάσπαρη, Συμβουλίδη, κ.ά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money