Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Η ΘΥΕΛΛΑ ΘΡΗΝΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ



Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ βρίσκεται στην πολύ δυσάρεστη θέση να πενθεί για τον θάνατο του Επίτιμου Προέδρου μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑΤΟΥ, ο οποίος έφυγε τόσο αιφνίδια από κοντά μας. Πόσο μοιραία είναι η ζωή που μόλις τέσσερις μέρες πριν, είμαστε σίγουροι ότι έγινε πολύ περήφανος από την ανάληψη της προεδρίας του συλλόγου από τον γιο του Σπύρο!
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ υπήρξε για την ομάδα μας ο άνθρωπος που την πήρε από το χέρι και την οδήγησε να γίνει γνωστή Πανελλήνια και να της γνωρίσει μοναδικές στιγμές.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην σεβαστή του οικογένεια και ευχόμαστε από εκεί ψηλά να συνεχίζει να την φροντίζει και να την στηρίζει και να καμαρώνει την αγαπημένη του ομάδα.
Σαν ελάχιστο φόρο τιμής, το συμβούλιό μας αποφάσισε τα κάτωθι:
– Να παραστούμε όλο το Δ.Σ. , οι αθλητές και οι προπονητές μας σύσσωμοι, στην εξόδιο ακολουθία.
– Να καταθέσουμε στεφάνι προς τιμή του.
– Να του δώσουμε συντροφιά στο ταξίδι του, την σημαία της αγαπημένης του ομάδας.
– Να αγωνιστεί η ομάδα μας όλη την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σε ένδειξη του βαθύτατου πένθους μας, με μαύρες εμφανίσεις.
– Σε εύλογο χρονικό διάστημα να διοργανώσει και να καθιερώσει τουρνουά ποδοσφαίρου προς τιμήν του.
Τέλος, δηλώνουμε εν τιμή, όπως του υποσχεθήκαμε και κατορθώσαμε να ανεβάσουμε την ομάδα μας στην Γ’ Εθνική, ότι όλοι μας διοίκηση, φίλαθλοι, προπονητές και ποδοσφαιριστές θα δώσουμε και την ψυχή μας έτσι ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία που ΕΚΕΙΝΟΣ θεωρούσε ότι αξίζει να αγωνιζόμαστε.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Κύριε Γιώργο.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΤΟ Δ.Σ. Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣΤ. ΡΑΦΗΝΑΣ

Α.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ: «Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας εκφράζουν την οδύνη τους για τον χαμό του Γιώργου Λουκάτου. Ο εκλιπών ασχολήθηκε χρόνια με τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα της πόλης μας, αφού υπήρξε τόσο διοικητικός παράγοντας της Τριγλίας Ραφήνας όσο και της Θύελλας Διασταύρωσης Ραφήνας, στην οποία ήταν και επίτιμος πρόεδρος. Υπήρξε άνθρωπος με ήθος και με όραμα για τον αθλητισμό της περιοχής μας και άφησε βαθιά το στίγμα του στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ραφήνας. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και συμπάσχουμε μαζί τους στην θλίψη τους. Σαν ελάχιστο δείγμα τιμής στη μνήμη του, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας θα παρευρεθούν στην εξόδια ακολουθία και θα καταθέσουν στεφάνι. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ κ. ΓΙΩΡΓΟ».

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ: «Βαρύ το πένθος από τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Λουκάτου. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι φτωχότερο μετά τον θάνατο του διοικητικού ηγέτη της Θύελλας Ραφήνας. Aποχαιρετούμε τον Γ. Λουκάτο, ο οποίος με το ήθος του και την αξιοπρέπειά του σημάδεψε τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ανατολικής Αττικής. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, τους συγγενείς και φίλους του».

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ: «H διοίκηση του Θησέα Aγίας Mαρίνας Nέας Mάκρης εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Λουκάτου και στο φιλικό σωματείο της Θύελλας Pαφήνας για την ξαφνική απώλεια του Γιώργου Λουκάτου, ενός ανθρώπου που άφησε το στίγμα του στο ποδόσφαιρο της Pαφήνας και ολόκληρης της Aνατολικής Aττικής».

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Γεωργίου Λουκάτου, για τον απρόσμενο θάνατό του. Η απουσία του ήδη, είναι αισθητή στους φίλους του, ιδιαίτερα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Θα μας λείψει από το γήπεδο η αρχοντιά του, η ευγένειά του και το χαμόγελό του. Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και αγάπη».
Γεώργιος Τσέρμος – Πρόεδρος Αετού Πικερμίου

Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ: «Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Λουκάτου. Κάτι τέτοιες στιγμές, τα λόγια είναι περιττά... Καλό ταξίδι»!

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: «Ο Αήττητος Σπάτων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Θύελλας Ραφήνας για την απώλεια του Γιώργου Λουκάτου, ο οποίος αποτέλεσε τον στυλοβάτη της Θύελλας, ενώ κατείχε και την θέση του επίτιμου προέδρου του συλλόγου. Ευχόμαστε καλή δύναμη στην οικογένειά του και στους οικείους του».

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ: «Ο πρόεδρος Παναγιώτης Γεραμάνης και η διοίκηση της Μάχης Μαραθώνος εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην Θύελλα Ραφήνας και προσωπικά στην οικογένεια του Γιώργου Λουκάτου».

Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ: «Θερμά και ειλικρινή στην οικογένεια του Γιώργου Λουκάτου, για τον αδόκητο θάνατό του. Το ΔΣ του ΑΟ Άρτεμις εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Λουκάτου που έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί. Ο χαμός του ήταν αδόκητος και γεμίζει θλίψη και βαρύ πένθος όλη την Ανατολική Αττική. Θα τον θυμόμαστε όλοι για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Μιχάλη και Σπύρο κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσετε το μεγάλο έργο του πατέρα σας και να μεγαλώσετε ακόμη περισσότερο την κληρονομιά που άφησε στην Θύελλα Ραφήνας».
Για το ΔΣ του ΑΟ Άρτεμις Λουκάς-Μάριος Λαμπρόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: «Ο πρόεδρος Μιχάλης Τσίκλος, το Δ.Σ. του συλλόγου και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Λαυρίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Λουκάτου, επιτίμου προέδρου της Θύελλας, καθώς και στον φίλαθλο κόσμο της Ραφήνας».

A.O. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Γεώργιου Λουκάτου και στον Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας για την απώλεια του αγαπημένου τους ανθρώπου. Ο Γεώργιος Λουκάτος προσέφερε όσο λίγοι στον αθλητισμό της Αττικής και άφησε ανεξίτηλο στίγμα στον σύλλογο που τόσο αγαπούσε και τον οποίο υπηρετούσε από την θέση του Επίτιμου Προέδρου μέχρι και την τελευταία ημέρα. Το ήθος και η ευγένεια του χαρακτήρα του θα είναι οδηγός για τις επόμενες γενιές».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money