Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ο ΓΕΡΑΚΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ



Με στόχο την επιστροφή στην Β’ κατηγορία αρχικά και στην συνέχεια την προσπάθεια επανένταξης στην Α’, η Α.Ε. Γέρακα απέκτησε νέα, ισχυρή διοίκηση, με πρόεδρο τον κ. Μάρα.
Προπονητές παρέμειναν οι Θανάσης Σαβούρδος και Μάκης Βαγενάς, ενώ συνεχίζουν όλοι οι βασικοί παίκτες του περυσινού ρόστερ, με την προσθήκη μερικών ακόμη ηχηρών ονομάτων!
Επέστρεψαν στην ομάδα 3 παλιά της στελέχη που αγωνίζονταν στην Ατλαντίδα, και αναμένεται να προσφέρουν μεγάλη δύναμη στο ήδη δυνατό σύνολο που διαθέτει ο σύλλογος. Πρόκειται για τον Δημήτρη Μπερέτη (επιθετικός 26 ετών), τον Γιάννη Δριλάκη (μέσος 26 ετών) και τον Μάκη Καγιά (ικανός για την άμυνα και την επίθεση 23 ετών), οι οποίοι έχουν να δώσουν σημαντικά στοιχεία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την αποτελεσματικότητα της ομάδας. Βέβαια, ο Καγιάς θα κάνει την στρατιωτική του θητεία αυτή την περίοδο, αλλά είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει με κάθε τρόπο την ομάδα του Γέρακα.
* Το νέο Δ.Σ. της Α.Ε. Γέρακα συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρας Γιώργος
Α’ ΑΝΤ/ΔΡΟΣ: Ξηρουχάκης Γιάννης
Β’ ΑΝΤ/ΔΡΟΣ: Στεμιτσιώτης Ηλίας (υπεύθυνος υποδομών)
Γ’ ΑΝΤ/ΔΡΟΣ: Δελάρδας Χρήστος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ξηρουχάκη Χρυσούλα
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Βρέντζος Μανώλης
ΤΑΜΙΑΣ: Πατρινός Γιώργος
ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: Δελάρδας Στέλιος
ΜΕΛΗ: Π. Μάρης, Γ. Καραμολέγκος (έφορος υλικού), Γ. Καραγκούνης ( β. υπεύθυνος υποδομών), Μ. Κωστάκης (έφορος υλικού), Γ. Ζώης, Λ. Φώτος, Μ. Φράγκου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money