Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ…



Ύστερα από 9 πολύ παραγωγικά χρόνια στην τεχνική ηγεσία των τμημάτων υποδομής του Αχαρναϊκού, ο εξαίρετος προπονητής Μάκης Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον σύλλογο του Μενιδίου!
Πρωταθλητής στους 6 από τους 9 τελικούς (σε ισάριθμα χρόνια), που οδήγησε τις εκάστοτε ομάδες εφήβων και Κ-20 που είχε στην ευθύνη του, ο 48χρονος τεχνικός αποφάσισε ότι ο κύκλος του ολοκληρώθηκε στον συγκεκριμένο σύλλογο, που σίγουρα αγάπησε με τόσα παιδιά που ανέδειξε, κι αποχωρεί γεμάτος από ικανοποίηση για το έργο που επιτέλεσε και άφησε πίσω του.
Πρέπει να θυμηθούμε ότι σε δύσκολες περιπτώσεις ο Μάκης Παπαδόπουλος ήταν το «σωσίβιο» και της ανδρικής ομάδας του Αχαρναϊκού, την οποία έσωσε από τον υποβιβασμό 3 φορές (από μία στην Δ’, την Γ’ και την Β’ εθνική κατηγορία), όταν ανέλαβε προπονητής στις τελευταίες αγωνιστικές των αντίστοιχων πρωταθλημάτων, στο ίδιο διάστημα της 9ετίας 2007-2016.
Πριν αποχωρήσει από τον σύλλογο, ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους παράγοντες του Αχαρναϊκού που τον εμπιστεύθηκαν επί τόσα χρόνια, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τους εκατοντάδες νεαρούς παίκτες του πέρασαν αυτά τα χρόνια από τις ομάδες του, για την συνεργασία που είχαν.
Είναι γνωστό ότι ο Μάκης Παπαδόπουλος χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους φιλάθλους, τους προπονητές, τους παίκτες και τους παράγοντες των σωματείων του Μενιδίου αλλά και όσων τον γνωρίζουν από κοντά, για την θετική του ενέργεια και συμπεριφορά προς όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Πρόκειται για έναν πολύ καλό άνθρωπο και επαγγελματία, που προσφέρει τα μέγιστα στο άθλημα του ποδοσφαίρου…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money