Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΤΟΣ

Ένας παλιός φίλος, εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος, οικογενειάρχης και αγαπημένος φίλος της Ραφήνας, ο αξιαγάπητος απ’ όλους επίτιμος πρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας Γιώργος Λουκάτος, έφυγε από την ζωή σήμερα τα ξημερώματα μέσα στον ύπνο του, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 77 ετών!
Το πένθος είναι βαρύτατο για την σύζυγό του Σούλα και τους δύο γιους του Σπύρο και Μιχάλη, όπως και για τους Ραφηνιώτες που τον γνώριζαν και είχαν πάντα μια καλή κουβέντα να πουν γι’ αυτόν.
Ο Γιώργος Λουκάτος ήταν παλαιότερα νομαρχιακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία και κέρδιζε με τον λόγο του τους συνομιλητές του.
Είχε τεράστια προσφορά στο ποδόσφαιρο, πρώτα στην Τριγλία (στην οποία ήταν παίκτης) και τα τελευταία χρόνια στην Θύελλα.
Η οικογένεια του εκλιπόντος σε μήνυμά της ανέφερε: «Θα μας λείψεις πολύ ακριβέ μας Πατέρα. Σε ευχαριστούμε για όσα απλόχερα μας πρόσφερες». Επίσης, η οικογένεια ευχαριστεί όλους όσοι εξέφρασαν ήδη τα συλλυπητήριά τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και παρακάλεσε αντί στεφάνου τα χρήματα να δοθούν σε ιδρύματα και στην αγαπημένη του ομάδα την Θύελλα Ραφήνας.
Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Λουκάτο είναι αύριο Παρασκευή, στις 6 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παναγίας Παντοβασίλισσας Ραφήνας.
Καλό κατευόδιο στον καλό μας φίλο. Τα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Λουκάτου.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ
Σήμερα το πρωί 7/7/2016, ήρθαμε αντιμέτωποι, με ένα από τα χειρότερα μαντάτα που θα μπορούσαν να ακουστούν στη γειτονιά της Ραφήνας και όχι μόνο. Ο αγαπημένος μας επίτιμος πρόεδρος, κύριος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΤΟΣ, έσβησε αναπάντεχα, βυθίζοντάς μας όλους στη θλίψη.
Ο άνθρωπος κόσμημα της Ραφήνας, ο άνθρωπος που ανέβασε επίπεδα την ομάδα και την έφτασε στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής και παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχή ήταν πάντα  δίπλα μας, σε ότι χρειαζόμασταν, δεν θα είναι πλέον κοντά μας. Ο Θεός αποφάσισε να πάρει μαζί του έναν από τους πιο τίμιους και σοβαρούς ανθρώπους που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους  δικούς του ανθρώπους και ιδιαίτερα στους δύο του γιους που είναι συνεχώς δίπλα μας, τους κυρίους Σπύρο και Μιχάλη Λουκάτο, και στις οικογένειές τους και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη και κουράγιο. Να θυμούνται πάντα τον αγαπημένο τους, πατέρα, σύζυγο και παππού όπως του αξίζει , περήφανα με τιμή και σεβασμό.
Εμείς οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας Ραφήνας, πέρα από το στεφάνι που θα καταθέσουμε αύριο στον τελευταίο χαιρετισμό του αγαπημένου μας Προέδρου, δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να έχει η Θύελλα μια αντάξια πορεία του ονόματός της και να δικαιώσουμε τους αγώνες που έκανε ο ίδιος και η οικογένειά του για να βρίσκεται σήμερα η ομάδα στη Γ’ Εθνική. Κυρίως θα αγωνιζόμαστε πάντα προς τιμή του, με ήθος, σεβασμό και αγάπη για το άθλημα. Αρχές που πρέσβευε ο ίδιος , ώστε να είναι περήφανος από εκεί ψηλά και να καμαρώνει την ομάδα του
Καλό ταξίδι κύριε Γιώργο…
Με τιμή
Οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας Ραφήνας

Ο Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ Γ. ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
Σήμερα το πρωί έφυγε για την γειτονιά των Αγγέλων, ο αγαπημένος ΦΙΛΟΣ Γιώργος Λουκάτος. Άξιος και πετυχημένος επιχειρηματίας, καλός σύζυγος, καλός πατέρας και παππούς, αγαπημένος φίλος για όλους.
Ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που έδωσε πάρα πολλά στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην αγαπημένη του ΘΥΕΛΛΑ Ραφήνας. Όλοι εμείς που σε ζήσαμε από κοντά, ξέρουμε τι υπέροχος άνθρωπος ήσουν και θα μας λείψεις πολύ. Αλλά σου υποσχόμαστε ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Καλό σου ταξίδι ΦΙΛΕ.
Γιώργος Παπαμακάριος

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Β. ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ
Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Γεώργιου Λουκάτου. Υπήρξε ένας πετυχημένος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας με μεγάλη κοινωνική προσφορά και με σημαντικότατο έργο στον αθλητισμό της πόλης. Υπήρξε συμπαραστάτης σε κάθε πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής με όραμα την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.
Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Βασίλης Πιστικίδης
Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Ο Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Γ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Όταν τα ξημερώματα χτύπησε το τηλέφωνό μου κι έδειξε ότι με καλούσε η οικογένεια Λουκάτου, ήταν κάτι που με ανησύχησε... Δυστυχώς όταν επισκέφθηκα τον καλό μου φίλο Γιώργο, ήταν αργά! Είχε φύγει για το τελευταίο του ταξίδι.
Συγκλονισμένος από την απώλεια του αγαπημένου μου φίλου Γιώργου Λουκάτου, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και εύχομαι η εξ ύψους παρηγορία να απαλύνει τον μεγάλο τους πόνο.
Γιώργος Χριστόπουλος
π. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο.Λ.Ρ. Γ. ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
Στον φίλο Γιώργο, που στήριξε κάθε δραστηριότητα πολιτιστική, κοινωνική, αθλητική με τον δικό του μοναδικό τρόπο: Θα λείψεις σε όλους μας και ιδιαίτερα στην πόλη που τόσο αγάπησες! Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο.
Τα πιο βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια.
Γεώργιος Ορκόπουλος

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου μας Γιώργου Λουκάτου. Ήταν ένας ευγενής και πολύ αγαπητός σε όλους άνθρωπος.
Καλό ταξίδι από την πρόεδρο Γκικάκη Δέσποινα και τα μέλη του Δ.Σ. της Δημ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας-Πικερμίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money