Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ



Ο ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ
Ο επιθετικός και σκόρερ Νώντας Κουτρομάνος, που απεχώρησε από τα Γλυκά Νερά, κατέληξε στον Αστέρα Βάρης, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο έμπειρος φορ είναι γνωστό ότι έχει σημαντικές εμπειρίες από την συμμετοχή του στον Παναθηναϊκό, τον Εθνικό Αστέρα, την Βέροια και τον Λεβαδειακό.
Επίσης, ο Κυανούς Αστήρ συμφώνησε με τον ικανό τερματοφύλακα Γιάννη Αφουξενίδη, να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΓΙΑΤΙ Ο Κ. ΤΣΕΒΑΣ
Αποχώρησε για προσωπικούς λόγους από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου ο εξαιρετικός επιθετικός Κώστας Τσεβάς. Ο έμπειρος παίκτης αποφάσισε να αφήσει την ομάδα του Μπογιατίου και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της μεγάλης καριέρας του… Ο Κώστας Τσεβάς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την συνεργασία τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Κοσμά Λεπατατζή, τους δύο αντιπροέδρους Νίκο Αξιώτη και Δημήτρη Μακρή, τον Άγγελο Κοσκινιώτη και τον Παναγιώτη Παπαγιό, ενώ δεν ξέχασε τους προπονητές και τους συμπαίκτες του.

ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Στον Παλληνιακό παρέμειναν και συνεχίζουν τη νέα αγωνιστική περίοδο ο τερματοφύλακας Αραχωβίτης, ο πλάγιος μπακ-χαφ Ν. Βλάχος, ο σέντερ-μπακ Καλούδης, ο αμυντικός χαφ Ελ Γκαμάλ, οι επιθετικοί Κοβάνης, Καστής και ο μεσοεπιθετικός Κανάκης. Πρόταση τόσο από την Θύελλα όσο κι από την Τριγλία δέχθηκε ο σύλλογος, για την παραχώρηση του Κούνα. Σχεδόν δεδομένη θεωρείται και η παραμονή των Δαραμούσκα, Κούση, Μαργέτη.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΡΜΟ Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ
Η διοίκηση του Βασίλη Πολύμερου στην Λαυρεωτική, διατήρησε σχεδόν όλον τον βασικό κορμό της ομάδας. Συμφώνησαν να συνεχίσουν, παραμένοντας στην ομάδα, ο έμπειρος αμυντικός μέσος Άκης Παπακωνσταντίνου, όπως και ο 25χρονος πλάγιος μπακ-χαφ Κώστας Χουσεΐν.
Ο Παπακωνσταντίνου είναι γέννημα-θρέμμα του συλλόγου και η παραμονή του στην ομάδα ήταν ιδιαίτερα επιθυμητή από τον προπονητή Θανάση Πετούρη. Το ίδιο ισχύει και για τον Χουσεΐν, ο οποίος είναι ένας υψηλού επιπέδου παίκτης και είχε φτάσει στο παρελθόν, μια ανάσα από το να κάνει ένα τεράστιο άλμα στην καριέρα του…

ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΑ ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ
Μετά τον 29χρονο επιθετικό μέσο Δημήτρη Γαλάνη που απεχώρησε, ελεύθερος έμεινε από τον Κουβαρά και ο 29χρονος αμυντικός μέσος Παντελής Κάλης. Και οι δύο παίκτες βρίσκονται σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες.

Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ
Η Ατλαντίς διατηρεί -για την ώρα- το ρόστερ της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στην οποία η διοίκηση των κ.κ. Στασινόπουλου και Πολύδερα θέλει η ομάδα τους να πρωταγωνιστήσει. Παρέμειναν, λοιπόν, και συνεχίζουν οι Κολοτούρος, Χρυσάφης, Φυλακτός, Καρποντίνης και Τσιτοφώτος. Εντός των ημερών αναμένονται και μεταγραφικές κινήσεις…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money