Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΝΑΥΑΓΗΣΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ – ΧΡΥΣΑΦΗ



Ο γνωστός παράγοντας και πρώην στέλεχος της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ Σταύρος Χρυσάφης, παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να βρει συνεργάτες για την ανάληψη ευθύνης της διοίκησης του Α.Ο. Κουβαρά, δεδομένου ότι ο σύλλογος βρίσκεται στο όριο της διάλυσης, ύστερα από την παραίτηση όλων των μελών της προηγούμενης διοίκηση του συλλόγου.
Οι φίλοι του, που τον είχαν διαβεβαιώσει ότι θα βοηθούσαν, τον εγκατέλειψαν, καθώς δεν έδειξαν τελικά κανένα ενδιαφέρον! Έτσι, ο κ. Χρυσάφης εστράφη προς την Α.Ε. Πόρτο Ράφτη, την οποία θα βοηθήσει, ενισχύοντας -τουλάχιστον την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο- ηθικά και υλικά τις ομάδες υποδομών ποδοσφαίρου του συγκεκριμένου σωματείου (που διαπρέπει στην ιστιοπλοΐα)…
Πάντως, προέκυψε κι άλλη δραστηριότητα του κ. Χρυσάφη στον χώρο του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής. Χθες, τον κάλεσε ο φίλος του Σπύρος Λουκάτος, πρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας, για να εκπροσωπήσει ο Στ. Χρυσάφης τον σύλλογο αυτό στην ΕΠΟ.
Ο κ. Λουκάτος λόγω φόρτου εργασιών, ανέθεσε στον κ. Χρυσάφη τον συγκεκριμένο ρόλο, τον οποίο αποδέχθηκε άμεσα. Άλλωστε, στο οργανωτικό σχέδιο της Θύελλας, ρόλο ειδικού συμβούλου έχει ήδη αναλάβει και έτερος συνεργάτης, ο Μάριος Λαμπρόπουλος, ο οποίος διατηρεί και την θέση του ως αντιπροέδρου στον Α.Ο. Αρτέμιδος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money