Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΚΟ



Δημόσια αντιπαράθεση ξέσπασε στα διοικητικά της Μαρκό, ύστερα από δήλωση του παλιού προέδρου του συλλόγου Σπύρου Καλιανιώτη στην πρόσφατη Γ.Σ. ότι έχει έτοιμο χορηγό για την ομάδα, τον Βαγγέλη Αλμπάνη (πρώην πρόεδρο του Παλληνιακού). Η δήλωση αυτή δημιούργησε μεγάλη συζήτηση, δεδομένου ότι τον σημερινό πρόεδρο της Μαρκό Θανάση Λάμπρου, «έφερε» προ έτους στην ομάδα ο ίδιος ο κ. Καλιανιώτης!
Ο κ. Λάμπρου απάντησε με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Θα ήθελα να ενημερώσω για κάποια θέματα τους φίλους της Μαρκό, για να σταματήσουν κάποιοι με παραφιλολογίες, να παίζουν με την αγωνία τους! Ο φίλος του συλλόγου δεν εμφάνισε τον υποτιθέμενο επενδυτή στο συμβούλιο της ομάδας. Εγώ, παρά τον πόλεμο και την λασπολογία που δέχομαι καθημερινά από τους Δούρειους Ίππους της ομάδας, έχω κάθε καλή διάθεση να παραμείνω στο τιμόνι της ομάδας, με την ίδια όρεξη και τον ίδιο ζήλο που επέδειξα και την πρώτη χρονιά. Με όραμα να πραγματοποιήσουμε μια αξιοπρεπή χρονιά, όπως η περσινή και ακόμα καλύτερη. Επίσης, είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση επενδυτή, που να έχει όμως μοναδικό γνώμονα το καλό της Μαρκό. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλώνω ευθαρσώς πως θα με βρουν απέναντί τους, όσοι προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια μικροπολιτικής, χρησιμοποιώντας το όνομα της ομάδας μας».
Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της δήλωσης του Θανάση Λάμπρου, εξέδωσε ανακοίνωση ο ενδιαφερόμενος (;) Βαγγέλης Αλμπάνης, ο οποίος έγραψε σχετικά: «Επειδή ενεπλάκη το όνομά μου σε μια ιστορία ενδιαφέροντος για ένα ιστορικό σωματείο της Ανατολικής Αττικής, κι επειδή δεν επιθυμώ να αφήνονται σκιές, θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση με την παρακάτω τοποθέτηση... Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σπύρο Καλιανιώτη, για την τιμητική πρόταση που μου έκανε, προκειμένου να εμπλακώ στα διοικητικά μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι η Μαρκό. Από την στιγμή που το συγκεκριμένο ενδιαφέρον δημοσιοποιήθηκε και πήρε διαστάσεις, δέχθηκα κάποια απειλητικά τηλεφωνήματα. Συγκεκριμένα, με πήραν άνθρωποι με απειλητικές διαθέσεις -που αγαπάνε την απόκρυψη και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία- και με απείλησαν, προκειμένου να μην ασχοληθώ με τα διοικητικά της Μαρκό!
Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για φίλους της Μαρκό, αλλά εγώ πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι εξέφρασα το ενδιαφέρον αυτό, με κάθε καλή πρόθεση. Στόχος μου ήταν μέσα από την συνεργασία με τον κ. Θανάση Λάμπρου, που είναι ο άνθρωπος που στηρίζει την ομάδα, να βοηθήσω κι εγώ από την μεριά μου. Μετά, όμως, από τις απειλές που δέχθηκα, δηλώνω ξεκάθαρα πως αποσύρω κάθε ενδιαφέρον μου, αφού δεν μπορώ να ασχοληθώ με μια ομάδα στην οποία πριν καν μπω, δέχομαι τέτοιου είδους παρενοχλήσεις. Επαναλαμβάνω, πως ήταν τιμή για μένα η επαφή που υπήρξε μέσω του κ. Καλιανιώτη, κι εύχομαι στην Μαρκό ό,τι καλύτερο».
Αμέσως ο Θανάσης Λάμπρου έδωσε σαφή απάντηση στις δηλώσεις του κ. Αλμπάνη, τονίζοντας: «Εμείς σαν ομάδα, δεν έχουμε καμία σχέση με τέτοιου είδους πρακτικές και φυσικά δεν μας αγγίζουν. Η Μαρκό, για να γίνω πιο σαφής, είναι ανοικτή προς όλους για οποιαδήποτε στήριξη, ώστε να βαδίσει τον δρόμο της. Τελεία και παύλα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money