Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Α.Σ.



Οι προσεκτικές κινήσεις του προπονητή Νίκου Κόκκινου δημιουργούν καλό σύνολο και κλίμα στην ομάδα του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, που οργανώνεται πλέον σε σωστότερες βάσεις και σίγουρα τ’ αποτελέσματα αναμένονται καλύτερα…
Εκτός των άλλων πρόσφατων αποκτημάτων, το Μπογιάτι απέκτησε τους Γιώργο Παπαντζίμα και Βασίλη Ποστόλη, με τους οποίους συνεργάσθηκε επί διετία ο κ. Κόκκινος, τόσο στο Κρυονέρι όσο και στην Π. Φώκαια με τον Πρωτέα.
Ο Παπαντζίμας είναι πολύ έμπειρος μεσοεπιθετικός, κι έχει ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου. Ο 26χρονος Ποστόλη είναι στόπερ, κι έχει παίξει στο Κρυονέρι, στον Α.Ο. Περιστερίου (Γ' εθνική), στον Φωστήρα και στον Πρωτέα.
Επίσης, ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου απέκτησε τον 25χρονο αμυντικό μέσο Λευτέρη Αθανασίου. Ο παίκτης αυτός διαθέτει εμπειρίες από την Γ' εθνική, έχοντας αγωνιστεί σε Χαραυγή, Ιωνικό και Ψαχνά. Παράλληλα, επισημοποιήθηκε και η απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Κώστα Επιτροπάκη, ο οποίος έχει αγωνισθεί σε υψηλό επίπεδο με Ιωνικό, Εθνικό, Προοδευτική, Αιγάλεω, Ψαχνά, Πεύκη, Αστέρα Μαγούλας και Χαλκίδα.
Η έναρξη της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Αυγούστου, ώρα 6 μ.μ., στο γήπεδο Αγ. Στεφάνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money