Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΛΑΜΠΡΗ ΚΙ ΕΦΕΤΟΣ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ



Ο σύλλογος του Μενιδίου Α.Π.Ο. Νικολακάκης, οργάνωσε στις εγκαταστάσεις της -όπως κάθε χρόνο- την τελετή λήξης του προγράμματος των τμημάτων υποδομής του.
Η γιορτή έγινε την Πέμπτη 30 Ιουνίου, με την παρουσία του ιδρυτή Θανάση Νικολακάκη, πολυπληθούς κοινού (συγγενών και φίλων των μικρών ποδοσφαιριστών των ακαδημιών), των μελών της διοίκησης του συλλόγου, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών όλων των τμημάτων.
Στη διάρκεια της εξαιρετικής βραδιάς, τιμήθηκαν στελέχη και φίλοι της ομάδας. Αυτοί ήταν: Ο νεαρός παίκτης Γιάννης Πανίδης ως καλύτερος μαθητής (πέρασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), ο παράγων Δημήτρης Κελεπούρης για την προσφορά του στον σύλλογο, ολόκληρη η ανδρική ομάδα για την συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου και οι προπονητές όλων των τμημάτων (κ.κ. Σιδηρόπουλος, Μπριάνας, Σαββίδης, Διαμάντης, Βρεττός). Ξεχωριστές βραβεύσεις υπήρξαν για τον αντιδήμαρχο Αχαρνών, ολυμπιονίκη της πάλης Στάθη Τοπαλίδη, για την μεγάλη προσπάθεια και το έργο του στον δήμο, όπως και για τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Αχαρναϊκού Μιχάλη Τζορμπατζίδη, για την αφοσίωσή του στον Αχαρναϊκό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money