Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΠΗΡΕ ΣΕΪΤΙ Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ



H Λαυρεωτική, απέκτησε τον 20χρονο επιθετικό άσσο του Κεραυνού Κερατέας Τζόι Σεΐτι, ο οποίος την περασμένη σαιζόν εντυπωσίασε, σημειώνοντας 8 γκολ και δίνοντας 12 ασίστ! Σημαντικό ρόλο για την μεταγραφή του παίκτη στην Λαυρεωτική, έπαιξε ο προπονητής Θανάσης Πετούρης, με τον οποίο ο Σεΐτι συνεργάσθηκε πέρυσι στον Κεραυνό. Ο Σεΐτι έχει αγωνισθεί ακόμη στον Ακάδημο Αμαρουσίου (Α' ΕΠΣΑ), σε ηλικία 16 ετών!
Η Λαυρεωτική τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει κι άλλες μεταγραφές, όπως προανήγγειλε η διοίκηση του συλλόγου.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ
Ο πρόεδρος της Λαυρεωτικής Βασίλης Πολύμερος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η ομάδα μας ενωμένη συνεχίζει τις προσπάθειές της για ενίσχυση, σε όποια σημεία χρειάζεται, προσθέτοντας νέους παίκτες στο δυναμικό της. Η διοίκηση σε αγαστή συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας, επιλέγουν προσεκτικά τους παίκτες που θα ενισχύσουν το αγωνιστικό προφίλ της, προκειμένου οι στόχοι μας να πραγματοποιηθούν.
Γίνονται φιλότιμες προσπάθειες από δήθεν παράγοντες, προκειμένου να μην προσχωρήσουν παίκτες που παρακολουθεί η ομάδα, στους κόλπους της! Οι προσπάθειες αυτές φυσικά πέφτουν στο κενό, καθώς η διοίκηση της ομάδας μας έχει δημιουργήσει υγιείς συνθήκες, που την καθιστούν ισχυρή στις διαπραγματευτικές της κινήσεις. Όσοι επιθυμούν το αντίθετο -εκτός ομάδας- απλώς ματαιοπονούν. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, ακάθεκτοι και ανεπηρέαστοι να αναζητούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, με παίκτες που θα ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα, παρακάμπτοντας τις όποιες κακοήθεις εξωτερικές παρεμβολές γίνονται εκ του πονηρού. Η ομάδα κοιτάει μόνο μπροστά. Τα καλύτερα έρχονται».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money