Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΣΙΜΠΡΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ



Μετά από συμβιβασμούς -εκτός του κ. Κατσίμπρα και των επιλογών του- κι εξυπηρέτηση συμφερόντων πολλών πλευρών, ανακοινώθηκε από την Τεχνική Επιτροπή της Ένωσης, η σύνθεση της ομάδας προπονητών των Μικτών της ΕΠΣΑΝΑ.
Είναι γνωστό ότι οι προπονητές αυτοί ουσιαστικά δεν πληρώνονται (παίρνουν μόνο τα έξοδα κίνησής τους), αλλά προσφέρουν εθελοντικά την εργασία τους. Όμως, οι θέσεις αποτελούν κίνητρο αναφοράς και επαγγελματικής καταξίωσης στην περιοχή, κι ευρύτερα!
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννης Νάκας και τα μέλη Δημήτρης Γιαρένης και Βαγγέλης Καραμολέγκος, αποφάσισαν με ειδικά κριτήρια -και δικαιολογημένα- στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή να επιστρέψει ο Μιχάλης Κατσίμπρας, ο οποίος έχει εργασθεί με μεγάλη επιτυχία επί 3 ½ χρόνια στην συγκεκριμένη θέση. Απ’ εκεί και πέρα, οι κ.κ. Δημήτρης Μαντούκας και Γιώργος Φαράκος (παρά το αναγνωρίσιμο έργο και δυνατότητες που διαθέτουν), πέρασαν από κόσκινο πριν εγκριθεί η επιλογή τους, για λόγους που τα μέλη της Επιτροπής γνωρίζουν.
Σε ότι αφορά τους 4 συνεργάτες της Επιτροπής που ανακοινώθηκαν, υπάρχει ήδη σοβαρή αντίδραση από σημαντική πλευρά σωματείων, τα οποία φοβούμεθα (από άμεσες πληροφορίες μας) ότι θα εναντιωθούν σε πολλές κινήσεις τους.

* Αναλυτικά η σύνθεση των μελών που αποφασίσθηκε να μετάσχουν στην Τεχνική Επιτροπή:
Τεχνικός Διευθυντής: Κατσίμπρας Μιχάλης.
Προπονητές τμημάτων: Μαντούκας Δημήτρης, Μαγγίνας Γιάννης.
Βοηθοί προπονητών: Ευγένιος Τσέρτος, Φαράκος Γιώργος.
Γυμναστής: Λευτέρης Μυλώνης.
Συνεργάτες: Φώτης Καρβούνης, Φώτης Μπαλτίδης, Γιώργος Παθιακάκης, Τάκης Χριστόπουλος.
Φροντιστής: Γιάννης Τσαρούχας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money