Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ο ΘΗΣΕΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ


Φάση από τον τελικό με πρωταγωνίστρια την Κοκμοτού


Ο Θησέας Ν. Μάκρης αναδείχθηκε πρωταθλητής αφού νίκησε με 3-2 την Δόξα Άνοιξης στον τελικό του πρωταθλήματος παμπαίδων, που διεξήχθη στο γήπεδο Ανθούσας το Σάββατο 28/5 (άρχισε στις 19.36’ και για μεγάλο χρονικό διάστημα εξελίχθηκε υπό το φως των προβολέων), με την παρουσία πολυπληθούς κοινού, που δημιούργησε ωραία ατμόσφαιρα!
Στο πρώτο ημίχρονο (η διάρκεια κάθε ημιχρόνου στο πρωτάθλημα αυτό είναι 35’ λεπτά) παίχθηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο κι από τις δύο ομάδες, που έδειξαν εντυπωσιακή διάθεση και αρκετά στοιχεία τεχνικής. Προηγήθηκε στο 6’ η Δόξα 1-0 αλλά στο 31’ ο Θησέας ισοφάρισε 1-1.
Στο β’ ημίχρονο ο Θησέας ήταν πιο αποφασιστικός, είχε περισσότερες ευκαιρίες αλλά και η Δόξα διέθετε την εξαιρετική κεντρική 12χρονη αμυντικό Μαρία Κοκμοτού, η οποία έκοψε σε πολλές περιπτώσεις τις αντίπαλες επιθέσεις! Πάντως, ο Θησέας πήρε προβάδισμα (3-1) στο σκορ αφού πέτυχε δύο τέρματα στο 46’ και το 52’ ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε η Δόξα στο 69’. Ήταν πολύ ωραίο να παρακολουθεί κάθε θεατής τα παιδιά και των δύο ομάδων, να αποδίδουν ποδόσφαιρο ανώτερο των προσδοκιών της ηλικίας τους…
Μπράβο στους προπονητές και τους παράγοντες των συλλόγων τους.
Διαιτητές: Λάμπρος – Αλεξοπούλου, Οικονόμου.
ΘΗΣΕΑΣ (Αλέξ. Χαρακτίδης): Μούσκας, Καραγιάννης, Βεϊζάι, Μ. Τσέλιος, Παπαϊωάννου, Τέφα, Κωνσταντακόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Ντίντα, Σπηλιωτόπουλος, Γρύλλιας. Έπαιξαν ακόμη οι Ντολλάνι, Μέτσε, Κ. Τσέλιος, Δρακούλης, Μπέλμπας, Τρίμης, Γιακουμής.
ΔΟΞΑ ΑΝ. (Νικ. Πετρίτσης): Κοκμοτός, Κοκμοτού, Ρούσσος, Μουστάκης, Ζαφειρόπουλος, Στούπας, Τσιμπόκας, Π. Βασιλάς, Ο. Παπασταθόπουλος, Θ. Βασιλάς, Τολλούμι. Έπαιξαν ακόμη οι Ανδρινόπουλος, Ι. Παπασταθόπουλος, Λώλης, Γιώτας, Καπιτσής, Ιωάννου.

Πανηγυρισμός των παιδιών του Θησέα


ΤΡΙΤΟΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Το πρωί της ίδιας ημέρας, στο ίδιο γήπεδο, ο Παλληνιακός επεβλήθη εύκολα του Αχαρναϊκού με 6-0 στον μικρό τελικό των παμπαίδων και κατετάγη 3ος  στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 3-0.

H ομάδα παμπαίδων του Παλληνιακού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money