Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΦΑΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ!



Πριν ολοκληρωθεί η κηδεία του Άγγελου Θηβαίου στην Κερατέα, άλλος ένας γνωστός παράγοντας της ΕΠΣΑΝΑ μάθαμε ότι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Πρόκειται για τον Φάνη Κατσούλη, παλιό πρόεδρο και φανατικό υποστηρικτή της ιδέας του Αήττητου Σπάτων και ιδρυτικό στέλεχος της ΕΠΣΑΝΑ!
Εντελώς ξαφνικά, ο 56χρονος Φ. Κατσούλης για λόγους που δεν είναι ακόμη κατανοητοί, βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στην οικία του, όπου η Αστυνομία χρειάσθηκε ιατροδικαστή για να επιληφθεί της υπόθεσης!
Ο Φάνης Κατσούλης ήταν διαζευγμένος, κι άφησε πίσω του δύο αγόρια (22 και 29 ετών αντίστοιχα), προς τα οποία απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
Η οικογένεια του Αήττητου Σπάτων έχασε έναν απίστευτο υποστηρικτή και πρωτεργάτη σχεδόν κάθε επιτυχίας, από την ίδρυσή του.
H κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 13/1/2016, ώρα 15.30' από τον ιερό ναό της Παναγίας στα Σπάτα.
* Στο στιγμιότυπο, ο Φάνης Κατσούλης (αριστερά) απευθύνει χαιρετισμό ως βραβευθείς από την ΕΠΣΑΝΑ (στο όνομα του Αήττητου) και πίσω του τον παρακολουθεί ο τότε γραμματέας της Ένωσης Άγγελος Θηβαίος! Είναι από την ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ το 2008, που έγινε στο Μουσείο Βορρέ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ
«Η οικογένεια του Αηττήτου Σπάτων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον ξαφνικό χαμό του Φάνη Κατσούλη.
Η διοίκηση του συλλόγου, οι παλαίμαχοι, οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας, εκφράζουν τη θλίψη τους για τον χαμό ενός από τους πιο εμβληματικούς ανθρώπους στην ιστορία του συλλόγου μας.
Ο Φάνης Κατσούλης προσέφερε τις υπηρεσίες του στον σύλλογο για πάρα πολλά χρόνια, ως παίκτης και ως παράγοντας.
Η οικογένεια του Αηττήτου είναι σήμερα πιο φτωχή.
Καλό ταξίδι αδελφέ μας»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money