Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Η «ΕΝΙΑΙΑ» ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Γ.Σ.



Αυτοί που δεν σέβονται την βούληση των σωματείων-μελών τα οποία τους έχουν εκλέξει, μίλησαν για «σεβασμό» και σε πείσμα των δύσκολων εποχών που περνάμε ως κοινωνία, απεφάσισαν με αποτρόπαιο, δικτατορικό τρόπο –χειρότερα από την εποχή διοίκησης Μαγουλά- να οργανώσουν παρωδία δικής τους Γενικής Συνέλευσης! Ταλαίπωρη ΕΠΣΑΝΑ!
          Η χαρακτηριστική δήλωση του μέλους αυτής της διοίκησης Γ. Νικολάου, την οποία επανέλαβε στην χθεσινή συνεδρίαση, ότι «τα σωματεία πρέπει να μάθουν να πειθαρχούν στις αποφάσεις της διοίκησης», δίνει το πλαίσιο της απαξίωσης των ανθρώπων που λένε ότι διοικούν, προς εκείνους που τους εξέλεξαν!
          Ο προσποιούμενος τον «πατερούλη» της ανύπαρκτης διοίκησης Γρηγόρης Αποστολίδης, υπέπεσε σ’ ένα ακόμη ολίσθημα, εισηγούμενος λέει την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των σωματείων, που ο ίδιος «πέταξε έξω» από την συνεδρίαση του Δ.Σ στις 22/9/2015, αλλά και της απαράδεκτης απόρριψης (που δεν προβλέπεται πουθενά) του αιτήματος για Γ.Σ. με θέμα την πανθομολογούμενη πλέον «μη εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης».
          Φτάνει πια ο «πολύς σεβασμός» στα σωματεία! Είστε ψεύτες και υποκριτές! Το συμφέρον της Ένωσης και των σωματείων-μελών το έχετε γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων σας και ασχολείσθε μόνο για συμφέροντα που δεν είναι ακόμη ορατά, αλλά όλοι όσοι γνωρίζουν αρκετά καλά τον τρόπο που σκέπτεσθε και ενεργείτε, αντιλαμβάνονται πόσο έξω από τους σκοπούς και την λειτουργία της Ένωσης βρίσκονται… Φυσικά, δεν τολμούμε να μιλήσουμε για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, σε καμία περίπτωση!
          Η «ενιαία» πλειοψηφία 8 συμβούλων του Δ.Σ. (που λειτουργεί συγκυριακά και κατά το δοκούν), αφού απέρριψε το απολύτως νόμιμο αίτημα 35 σωματείων, τώρα έρχεται με πονηρό τρόπο και συγκαλεί για την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 6 μ.μ., έκτακτη Γ.Σ. με θέμα «πρόταση παύσης του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 7β του καταστατικού». Το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει: «Για την παύση οργάνων, απαιτείται παρουσία του ημίσεως των μελών στην Γενική Συνέλευση και πλειοψηφία των ¾ των παρόντων εγκύρων ψήφων». Που σημαίνει ότι σε πιθανή παρουσία 54 ας πούμε σωματείων, χρειάζεται να ψηφίσουν 42 σωματεία υπέρ της παύσης, ώστε να γίνουν αρχαιρεσίες. Ενώ η Γ.Σ. με βάση το αίτημα των 35 σωματείων, είχε το δικαίωμα με 50%+1 ψήφους των παρόντων σωματείων, να προσφύγει σε αρχαιρεσίες (δηλαδή σε πιθανή παρουσία 54 σωματείων, χρειαζόταν υπερψήφιση της πρότασης για εκλογές, μόνο από 28 σωματεία).
          Με τέτοια κόλπα προσπαθούν οι «σεβόμενοι την επιθυμία των σωματείων, των ίσως όχι τόσο καλά πληροφορημένων, των ίσως παραπλανημένων» (όπως τονίζουν στην απαράδεκτη σε ύφος ανακοίνωσή τους, λες και απευθύνονται σε μπαμπουίνους), να κοροϊδέψουν τους παράγοντες που θέλουν ν’ απαλλαγούν από την παρουσία τους στα δρώμενα της ΕΠΣΑΝΑ, την οποία θεωρούν επιζήμια.
          Όμως, το πιο αστείο απ’ όλα είναι το ανακοινωθέν υπό του «ανδρείου» μέλους της «ενιαίας» συγκυριακής πλειοψηφίας κ. Βελτανιώτη, ο οποίος μετά την «δημοκρατική» απόρριψη αιτήματος 35 «μόνο» σωματείων, έχει το θράσος να κάνει πρόταση στα σωματεία (στην βούληση των οποίων ο ίδιος κώφευσε) «να σεβαστούν την ιστορία των συλλόγων τους και να εκπροσωπηθούν από αντιπροσώπους που πραγματικά θα ορισθούν από το Δ.Σ. του συλλόγου τους». Έλεος πια, η κουτοπονηριά σας ξεπερνάει κάθε φαντασία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money