Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 4–0


Ο πρωταγωνιστής και σκόρερ του αγώνα Τζενέμ Εγιουρούμ σε δράση
Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις, ο γηπεδούχος Νικολακάκης νίκησε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ τον Νικηφόρο με 4-0, με χατ-τρικ του Εγιουρούμ1
Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ νωρίτερα, αλλά τα κατάφεραν στην τελευταία φάση του α’ μέρους (45’), όταν ο Δαμιανίδης πραγματοποίησε σέντρα από πλάγια και ο αμαρκάριστος Εγιουρούμ, με εύκολο κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 39’ έγινε πιο καλή φάση για γκολ από πλευράς Νικολακάκη αλλά ο Πιτσούνης έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι και στην επιστροφή της, την βρήκε ο Εγιουρούμ και σε κενό τέρμα έπιασε κεφαλιά άουτ!
Οι φιλοξενούμενοι είχαν διάσπαρτες καλές ευκαιρίες για γκολ (άνοιξαν πολλές φορές την αντίπαλη άμυνα), όπως αυτή του Κοτσώνη στο 40’, που έκανε πλασέ μέσα από την περιοχή μόλις άουτ. Επίσης, στο 50’ σουτ από 30 μέτρα του Ρίζου, έφυγε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Κολλιάκη… Μετά την είσοδο του Καβάση στο παιχνίδι (54’), ο Νικολακάκης έγινε πιο αποτελεσματικός και σε αντεπίθεση στο 62’, ύστερα από δύο άκαρπες τελικές προσπάθειες, ο Εγιουρούμ σημείωσε το 2-0. Η επικράτηση των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε στο 69’ όταν ο Εγιουρούμ με πλασέ από την μικρή περιοχή έκανε το 3-0 (προηγήθηκε σουτ-λόμπα του Καβάση πάνω από τον Φελέσκουρα και σώσιμο επί της γραμμής του Κανελλόπουλου).
Στο 79’ ο νεοεισελθών Έμπουε κέρδισε πέναλτυ από τον Κολλιάκη. Το κτύπησε ο ίδιος στο 80’ και ο Κολλιάκης απέκρουσε εντυπωσιακά στην γωνιά του!
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 81’ ο Σπ. Νταγιάντας με σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή στο «Γ» της εστίας του Φελέσκουρα (4-0).
Ο Νικολακάκης έπαιξε αρκετά καλά, κι εκμεταλλεύθηκε τα λάθη των αντιπάλων του. Ο Νικηφόρος επηρεάσθηκε από τις απουσίες πολλών στελεχών του (ακόμη και ο Έμπουε καταχρηστικά χρησιμοποιήθηκε), κι είχε αμυντικές αδυναμίες.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Πολυχρονιάδης, Γκόντα.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Κερκύρας): Κολλιάκης, Δαμιανίδης, Νίκας, Χιώτογλου, Ν. Παπαδόπουλος, Τέρζιεφ, Μουκάνης (65' Τσαπανίδης), Καλλέρης, Σκούρας (54' Καβάσης), Πιτσούνης, Εγιουρούμ (70' Σπ. Νταγιάντας).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Ρούσσης): Φελέσκουρας, Ρίζος, Κανελλόπουλος (70' Χασιώτης), Αλβανός, Μουράτογλου, Γ. Αποστολόπουλος ΙΙ (46' Ζάχο), Παυλίδης, Καγιώργης, Σερμπενιάδης, Δούβος, Κοτσώνης (65' Έμπουε).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money