Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 3–2


Στιγμιότυπο από περυσινή συνάντηση των δύο ομάδων

Ολική επαναφορά για τον Διόνυσο, που επικράτησε των άτυχων Νικητών με 3-2, ανατρέποντας το εις βάρος του 1-2, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα!
Οι Νικητές αιφνιδίασαν τον γηπεδούχο Διόνυσο, πετυχαίνοντας γκολ μόλις στο 7’ με τον Ντιελλάι (0-1), κι έχοντας δοκάρι στο 15’ με τον Μαλάι (σουτ ωραίο έξω από την περιοχή).
Ο Διόνυσος σταδιακά βελτίωσε την απόδοσή του και κέρδισε πέναλτυ στο 40’ (χέρι του Θεοχαρίδη, που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους), το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρώλιας (1-1).
Στο β’ ημίχρονο ο Διόνυσος διατήρησε την πρωτοβουλία, αλλά στο 70’ μετά από λάθος του τερματοφύλακα Μπακοδήμου (τον οποίο παρεμπόδισε στην έξοδο συμπαίκτης του), ο Παππάς σημείωσε το 1-2.
Απ’ εκείνο το σημείο ο Διόνυσος πίεσε τους Νικητές, που αν ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν στις αντεπιθέσεις τους να αυξήσουν την διαφορά του σκορ (γιατί βρήκαν χώρους)…
Φθάνοντας όμως στο 91’, ο διαιτητής είδε πέναλτυ υπέρ του Κώνστα (διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Νικητές), το οποίο εκτέλεσε και πάλι εύστοχα ο Μαρώλιας (2-2).
Η ολική ανατροπή επετεύχθη με κεφαλιά του τερματοφύλακα (!) Πετράκη, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι (84’) ως αλλαγή, για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή των γηπεδούχων! Και τα κατάφερε… Στο 95’ πέτυχε το 3-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και φίλων του Διονύσου!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Καραθανάσης, Μήταρης. Πολλά (σε αρκετές περιπτώσεις δικαιολογημένα) παράπονα εξέφρασαν οι παράγοντες των Νικητών.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Χαρμπίλας (82’ Πετράκης), Ζαχαρόπουλος (74’ Βαϊόπουλος), Κώνστας, Μίσιος, Χρυσανθόπουλος (71’ Χάχαλης), Μαρώλιας, Ράλλης, Καρατσίκος, Δρόσος, Δ. Ραυτακόπουλος.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Τσίχλης): Παπαδογεωργάκης, Πανουσόπουλος, Γεράνης, Θεοχαρίδης, Ξαγοράρης, Σωτηρόπουλος, Ντιελλάι (84’ Μετόχου), Γυφτέας, Θαν. Λεμονής, Μαλάι, Παππάς (91’ Λάτο).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money