Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΚΟΡΩΠΙ 2–2



«Γεμάτο» παιχνίδι έγινε στην Βούλα. Ο τοπικός Άρης και το Κορωπί προσπάθησαν για το καλύτερο και κατέληξαν σε ισοπαλία… Ήταν μια αναμέτρηση με σασπένς, ανατροπές, γκολ, δοκάρια, αποβολή, κι έντονες διαμαρτυρίες για την διαιτησία από πλευράς Κορωπίου.
Ο Άρης Βούλας μπήκε καλύτερα στον αγώνα και κατάφερε στο 20’ να σημειώσει τέρμα με τον Κοτζάι, που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ (οριακή φάση). Πάντως, στο 33’ έγινε το 1-0, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Παπαδημητρόπουλου, ο Φώσκολος πήδηξε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά σκοράρησε.
Στο β’ ημίχρονο το Κορωπί εμφανίσθηκε βελτιωμένο αλλά οι γηπεδούχοι άγγιξαν στο 50' το 2-0, με δοκάρι σε κεφαλιά του Κριλή (από σέντρα του Λαδένογλου)!
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 53' να ισοφαρίσουν. Εκτέλεσε φάουλ ο Βίκτωρ Παπαδόπουλος και ο τερματοφύλακας Παπαχριστόπουλος έκανε λάθος έξοδο. Ο Μασκλαβάνος πήρε την κεφαλιά, η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι αλλά στην επαναφορά την βρήκε πάλι ο Μασκλαβάνος και την έστειλε από κοντά στα δίχτυα (1-1).
Η ανατροπή στο σκορ έγινε από το Κορωπί στο 62' όταν από κάθετη πάσα, ο διακριθείς Μασκλαβάνος βγήκε τετ-α-τετ με τον Παπαχριστόπουλο και ανετράπη εντός περιοχής. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Χαρίσης (1-2).
Πολύ γρήγορα (65’) ο Άρης Βούλας ανταπέδωσε. Κτύπησε φάουλ ο Τσιάτσιος, ο οποίος βρήκε τον Πλίτση, αυτός έκανε κεφαλιά-πάσα στον Κοτζάι, που πέτυχε από κοντά το 2-2.
Στο 72' απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κωστόπουλος είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα σε αντίπαλο ως τελευταίος παίκτης. Το Κορωπί πίεσε στο τελευταίο 20λεπτο κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη, όπως αυτή του Μασκλαβάνου (δοκάρι στο 89'), κι ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Νούρια!
Σοβαρά παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Αντιπαριώτη και των βοηθών του (Δ. Τζαφόλια, Β. Τζαφόλια), εξέφρασαν οι παράγοντες του Κορωπίου.
ΑΡΗΣ Β. (Αντ. Καραούλης): Παπαχριστόπουλος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Πλίτσης, Διακρούσης, Τσιάτσιος, Λαδένογλου (57' Μπουλλάρι), Φώσκολος (70' Αδαμάκος), Κριλής, Παπαδημητρόπουλος, Κοτζάι.
ΚΟΡΩΠΙ (Μπαλτίδης): Παπαθεοδώρου, Καλάβριας, Πάντου, Β. Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Θ. Βλάχος, Χαρίσης, Νούρια, Μασκλαβάνος, Μπανάι, Λυμπερόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money