Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 2–2


Το πέναλτυ του Μινάι για το 2-1

Το τοπικό ντέρμπυ του Λαυρίουδεν ανέδειξε νικητή! Το ματς είχε τοπικό χρώμα, χωρίς ακρότητες και φασαρίες, με την συμμετοχή 500 και πλέον φίλων των δύο ομάδων, που γέμισαν το γήπεδο «Γιώργος Ραφιάς». Μετά από δυνατό, πολύ καλό παιχνίδι κι από τις δύο πλευρές, το 2-2 επισφράγισε τις καλές και κακές στιγμές των αντιπάλων.
Στο πρώτο ημίχρονο έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες η Λαυρεωτική και στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός, μπορούσε να πάρει την νίκη αλλά δεν τα κατάφερε…
Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 33' με κεφαλιά του Μπεργιάννη στο δεύτερο δοκάρι, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Μινάι (1-0).
Αμέσως (35’) ισοφάρισε η Λαυρεωτική, με πλασέ του Β. Γιαχάεβ, ύστερα από μεγάλη μπαλλιά του Ασλάνι (1-1).
Στο β’ ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πίεσε πολύ την αντίπαλη άμυνα και στο 62’ δυνατό σουτ του Βελετάκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε με πάταγο την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι του Παρλακίδη (στην συνέχεια ο Τσίκλος αστόχησε με κεφαλιά).
Λίγο αργότερα, στο 64’, ο Παπαγεωργίου κέρδισε πέναλτυ από τον Παντελιά και ο Μινάι με εύστοχη εκτέλεση, έγραψε το 2-1.   
Στο 66’ η Λαυρεωτική μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιριγώτη και τραγική αντίδραση του Γαρόζη, ισοφάρισε με πλασέ από κοντά του Παντελιά (2-2).
Σε λάθος της διαιτητού, στο 75', που δεν άφησε πλεονέκτημα στον Ιατρού (έμπαινε μόνος του σε αντεπίθεση), ο προπονητής της Λαυρεωτικής Γιώργος Κόλτζος διαμαρτυρήθηκε έντονα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον αγωνιστικό χώρο.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Β. Τζαφόλιας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Βλάχος): Γαρόζης, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Πανάκης, Μπεργιάννης, Βασιλείου, Δημητρόπουλος, Βελετάκος (77' Ζουμάς), Μινάι (77' Κορώνης), Λυσσέας (46' Παπαγεωργίου).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Κόλτζος): Παρλακίδης, Χουσεΐν, Τσομπανάκης (62' Παπακωνσταντίνου), Πώχος, Παντελιάς, Τζώρας, Κοντογιάννης, Ασλάνι (64' Ιατρού), Β. Γιαχάεβ, Κ. Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης

Η φάση πριν το 2-2, καθώς η μπάλλα ξέφυγε από τον Γαρόζη, ο Παντελιάς ισοφάρισε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money