Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–1


Η ομάδα του Αήττητου Σπάτων

Ύστερα από δυνατή αναμέτρηση, ο γηπεδούχος Αήττητος επικράτησε των αποφασισμένων για καλό αποτέλεσμα Καλυβίων με 2-1. Έγινε μάχη σ όλους τους χώρους του γηπέδου για τη κατοχή της μπάλλας αλλά οι παίκτες του Αήττητου κατάφεραν στο τέλος ν’ αναδειχθούν νικητές απέναντι σε αντίπαλο που ήθελε βαθμό ή βαθμούς με κάθε τρόπο!
Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν πολλές φάσεις για γκολ. Το σκόρ άνοιξε (1-0) ο Ράπτης στο 13’ αλλά γρήγορα (25’) ισοφάρισε ο Αντ. Οικονομίδης (1-1).
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν, διεκδίκησαν κάτι καλύτερο από την ισοπαλία αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ. Αντίθετα, ο Αήττητος βρήκε σιγά-σιγά τον ρυθμό του και σημείωσε στο 70’ το νικητήριο τέρμα του με τον Κατσικώστα (2-1).
Ο αγώνας διεκόπη στο 60’ επειδή κάποιοι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν δύο σπασμένα καθίσματα στον αγωνιστικό χώρο! Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το παιχνίδι ξανάρχισε με 7λεπτή καθυστέρηση.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Κουτρομάνος, Πειρασμάκης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Μπλάνας, Κρητικός, Λύγκος, Μπαράκος, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Τσούκα (88' Κολοβός), Κολάγκι, Λάππας (94' Βαρώνος), Καρόκης (46' Κατσικώστας), Ράπτης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Καρελιώτης, Μίκο, Παπανίκου (89’ Πανουργιάς), Χασουράκης, Χριστόπουλος (46’ Λάγιο), Μασουράκης (72’ Χρ. Δημητρακόπουλος), Αντ. Οικονομίδης, Δημ. Οικονομίδης, Αλεξίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money