Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2–1



Σπουδαία εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Παμπαιανικός επί του Παθιακάκη με 2-1.
Στο α’ ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου, μοιρασμένο, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις αντίπαλες εστίες. Στο β’ μέρος και οι δύο ομάδες βελτιώθηκαν αλλά ο Παμπαιανικός «χαμογέλασε» τελευταίος, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Η μοναδική φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 20’ με μακρινό σουτ του Τσιγάρα, που απέκρουσε με δυσκολία ο Σπανός.
Στο 49’ ο Σπανός ανέτρεψε στην μικρή περιοχή τον Χατζή και ο διαιτητής έδειξε πέναλτυ και κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Παθιακάκη. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Παπασωτηρίου σημειώνοντας το 1-0.
Στο 72’ μετά από κόρνερ του Κατσαντώνη, η μπάλλα έφθασε στον Αρβανιτάκη, ο οποίος με πλασέ ισοφάρισε (1-1).
Στο 75’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τζάος του Παθιακάκη, για επικίνδυνο παίξιμο επί του Παπασωτηρίου. Μετά την αποβολή, ο Παμπαιανικός ανέβασε τις γραμμές του και πίεσε περισσότερο, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Παθιακάκη να δυσκολεύονται να κυκλοφορήσουν την μπάλλα.
Αποτέλεσμα της πίεσης, στο 87’ ο Γκόμπλιας έκλεψε την μπάλλα και πάσαρε στον Λαγό, ο οποίος σέντραρε από πλάγια μέσα στην μεγάλη περιοχή, προς το δεύτερο δοκάρι, όπου ο νεαρός Γιαμάς με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 2-1.
Στο 89’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Λαλαούνης του Παμπαιανικού, για επικίνδυνο παίξιμο επί του Ντρένοβα.
Διαιτητές: Πανούτσος – Μακρής, Σοφιάς.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Κασελούρης, Μπρέγιαννης, Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Λόκου (46’ Λαγός), Λαλαούνης, Κτίστης (64’ Γιαμάς), Τσιγάρας (71’ Κατσίμπρας), Αντωνόπουλος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Αντεριώτης, Ρακιτζόπουλος (46’ Αρβανιτάκης), Γιαννόπουλος, Ντρένοβα, Σωτηρόπουλος (66’ Φωτίκας), Αγγελίνας (48’ Ασημάκης), Τσίγκος, Βουρτσάνης, Κατσαντώνης, Τζάος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money