Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–5



Εξαιρετική εμφάνιση με θετικότατο αποτέλεσμα, είχε ο Νικολακάκης στον Μαραθώνα, όπου επικράτησε της κακής Μάχης με 5-1!
Η υπεροχή των φιλοξενουμένων ήταν καθολική. Κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και μπορούσαν να έχουν σημειώσει και τα διπλάσια τέρματα!
Αντίθετα, στην Μάχη επικράτησε πολλή μουρμούρα (ειδικά μετά τον αγώνα και το κακό αποτέλεσμα), καθώς η απόδοση της ομάδας στα δύο τελευταία άτυχα παιχνίδια, είναι απροσδόκητα κάτω του μετρίου. Δεν δικαιολογείται, έτσι ξαφνικά, τέτοια και τόση αδυναμία…
Ο Νικολακάκης προηγήθηκε 0-1 στο 20' με σουτ του Εγιουρούμ και τέσσερα λεπτά αργότερα (24’) η Μάχη ισοφάρισε με αντεπίθεση και σκόρερ τον Σένε (1-1). Πολύ γρήγορα (29’) οι φιλοξενούμενοι με σωστή ανάπτυξη και πίεση ψηλά, πήραν εκ νέου το προβάδισμα με πλασέ του Πιτσούνη (1-2), ενώ αρκετά πριν λήξει το α’ ημίχρονο (36’), έγινε και το 1-3 με κεφαλιά του Εγιουρούμ σε σέντρα του Δαμιανίδη.
Η αγωνιστική εικόνα του παιχνιδιού στο β’ μέρος δεν άλλαξε και στο 50’ ο Παπιδάκης είχε δοκάρι. Ο Δαμιανίδης στο 69' με δυνατό σουτ από 30 μέτρα πέτυχε το 1-4. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 85' ο Καλλέρης με ψύχραιμο πλασέ.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Μήταρης, Μπουξμπάουμ.
ΜΑΧΗ (Σκουβαράς): Περ. Κοροβέσης, Παιδής (70' Παρούσος), Τσέλας, Βούσουλας (46' Καρακοζίδης), Χατζηπέτρος, Καραλής, Χατζηεμμανουήλ, Αλ. Κοροβέσης, Σένε, Μίχας, Λευτ. Παπαδόπουλος (46' Γρίβας).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Κερκύρας): Κολλιάκης, Πανίδης (67’ Μουκάνης), Νίκας, Χιώτογλου, Ν. Παπαδόπουλος, Μητσέας (47’ λ.τρ. Τέρζιεφ), Δαμιανίδης, Καλλέρης, Παπιδάκης (80’ Νταγιάντας), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money