Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–2





Δύσκολη νίκη σημείωσε η πρωτοπόρος Ατλαντίς, στην Βουλιαγμένη, επί της ομώνυμης τοπικής ομάδας με 2-1. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε αμφίρροπη, ειδικά στο β’ ημίχρονο, κι αφού η Ατλαντίς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος.
Μόλις στο 5' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με σουτ του Τσαδήμα και στο 13' πέτυχαν το 1-0 με κεφαλιά του Καγιά, σε σέντρα του Χρυσάφη. Είχε κι άλλες ευκαιρίες η Ατλαντίς στο διάστημα αυτό αλλά όλοι είχαν πιστέψει ότι το β’ 45λεπτο θα ήταν ευκολότερο!
Το αντίθετο ακριβώς συνέβη, καθώς η Βουλιαγμένη ισορρόπησε και πίεσε για την ισοφάριση. Τα κατάφερε στο 60', όταν ο Παφίτης σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Τσούνη, πλάσαρε εύστοχα (1-1). Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν καλοί και στο 77' λίγο έλειψε να βρεθούν πίσω στο σκορ. Όμως, ο Σπ. Τσούνης με εντυπωσιακή επέμβαση έσωσε την εστία του από την παραβίαση…
Τελικά, με δόση τύχης, η Ατλαντίς πήρε την νίκη στο 90’ με σκόρερ τον Πούλιο, ο οποίος με κεφαλιά σε καλό κτύπημα φάουλ του σπεσιαλίστα Χρυσάφη, διαμόρφωσε το 1-2!
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Σπυρόπουλος, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Τσουνάκης, Παπαβασιλείου, Κουγιουμτζιάν, Αντάρτης, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Μαρίου, Μανταλώζης, Χατζηνικολάου (56' Παφίτης), Κορδάς, Μαντακίδης (86' Τσιρλής).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Σπ. Τσούνης, Παππάς (75' λ.τρ. Πάντος), Στασινόπουλος (67' Δριλάκης), Πάσσαρης, Πούλιος, Κολοτούρος, Πανόπουλος, Καγιάς, Φώσκολος, Χρυσάφης, Τσαδήμας (53' Μπερέτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money