Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΘΥΕΛΛΑ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 1–0





Σε ήρεμο παιχνίδι, χωρίς σπουδαία ποιότητα και πολλές φάσεις, η Θύελλα νίκησε γηπεδούχος τον Κουβαρά με 1-0. Η ελαφρά ανωτερότητα των γηπεδούχων, ήταν αρκετή για να ξεπερασθεί και το εμπόδιο του Κουβαρά (φάνηκε μόνο στο β’ ημίχρονο), να επιτύχουν την 3η σερί νίκη και να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους για 7η αγωνιστική!
Η Θύελλα έπαιξε ένα υποφερτό πρώτο ημίχρονο, αλλά «έπεσε» στο β’ 45λεπτο και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Οι παίκτες της δημιούργησαν δύο–τρεις καλές ευκαιρίες και διατήρησαν τον έλεγχο με τον Χαρακτίδη ως βασικό μοχλό κίνησης… Τελικά βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στις καθυστερήσεις (46'), από στημένη φάση: Ο Χαρακτίδης εκτέλεσε φάουλ, απέκρουσε ο Κακαγιάς, η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τασσόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.
Στο β’ μέρος ο Κουβαράς βγήκε στο γήπεδο πιο απαιτητικός και ισορρόπησε το παιχνίδι. Στο 73' οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν Γεραγωτέλλης έδιωξε άσχημα την μπάλλα και ο Χελιώτης έτρεξε στην αντεπίθεση, αλλά πριν ολοκληρώσει και σουτάρει, τον πρόλαβε ο οπισθοχωρημένος Βαζέχα και με υπερένταση και προβολή της τελευταίας στιγμής, έδιωξε σε κόρνερ.
Η Θύελλα κράτησε ανέπαφη την εστία της, αφού μετά το 70’ το ματς έγινε …ροντέο, με τις δύο ομάδες να παίζουν άναρχα σε άμυνα κι επίθεση.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Καραθανάσης, Δ. Τζαφόλιας.
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Κύρκος, Αράπης, Στάφα, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Γεραγωτέλλης, Λευτ. Παπαδόπουλος (75' Μουτζακάς), Βαζέχα (90' Ξύδης), Ανδρεαδάκης (34' λ.τρ. Αθανασόπουλος).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Κακαγιάς, Σύρος, Ζαφειρόπουλος, Κάλης, Αναγνώστου, Χατζής (50' Παπαγιάνι), Π. Βανγκέλι, Αμπεντινάι (52' Λιάπης), Σταμπέλος (46' Χελιώτης), Γαλάνης, Κωστής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money