Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 0–4


Φάση από τον αγώνα

Με πολύ καλή εμφάνιση (τουλάχιστον στο α’ μέρος), ο Νικηφόρος επεβλήθη 4-0 του Μαύρου Αετού, στο Πολυδένδρι, και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Το γρήγορο γκολ του νεαρού Θεοφανίδη στο 4’ με ωραίο πλασέ (0-1) έδωσε στους φιλοξενούμενους την ηρεμία που επιζητούσαν για να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάσθηκαν και μέχρι να ανακάμψουν δέχθηκαν δεύτερο γκολ στο 11’, από εξαιρετικό συνδυασμό, σέντρα και κεφαλιά του Κοτσώνη (0-2).
Το 3-0 πραγματοποίησε στο 35′ πάλι ο Θεοφανίδης, με κεφαλιά.
Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής αλλά με την είσοδο του Σωτήρχου στο β’ μέρος ο Μαύρος Αετός οργανώθηκε καλύτερα, έκανε αρκετές επιθέσεις και με την βοήθεια του ισχυρού αέρα, έφθασε δύο φορές επικίνδυνα στην εστία του Καυκιά, ο οποίος αντέδρασε ψύχραιμα και σίγουρα.
Παρ’ ότι ο ρυθμός του παιχνιδιού προς το τέλος έπεσε, ο Νικηφόρος πέτυχε το 0-4 στο 84’ με σκόρερ τον Σερμπενιάδη.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Γουργιώτης, Πειρασμάκης.
Μ. ΑΕΤΟΣ (Διαμαντόπουλος): Κανέλλος, Μπουλέκος, Οικονόμου (53′ Αδάμης), Σπ. Βασιλάκος, Κόλλιας, Βρέτο, Πανανής, Ματζίρι, Ηλίας (70′ Παπαϊωάννου), Θεόδ. Βασιλάκος (46′ Σωτήρχος), Λόης.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Ρούσσης): Κυακίας, Αποστολόπουλος ΙΙ (84′ Βούλγαρης), Χασιώτης, Αλβανός, Μουράτογλου, Ζάχο, Παυλίδης, Καγιώργης (46′ Γεωργίου), Σερμπενιάδης, Θεοφανίδης (76′ Μητρόπουλος), Κοτσώνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money