Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΝΟΙΞΗ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0–1


Η ομάδα των Γλυκών Νερών, όπως άρχισε τον νικηφόρο αγώνα της στην Άνοιξη

Τα Γλυκά Νερά αξιοποίησαν την ανωτερότητά τους και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με νίκη 1-0 επί της γηπεδούχου Άνοιξης. Ήταν μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Οι γηπεδούχοι έχασαν στο 11' με τον Ειρηναίο Αθανασόπουλο ανεπανάληπτη ευκαιρία να σκοράρουν, σε τετ-α-τετ με τον Γερογιάννη. Τα Γλυκά Νερά απείλησαν σε 1-2 περιπτώσεις αλλά το 0-0 παρέμενε στο ημίχρονο. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την απόδοσή τους και σημείωσαν το γκολ της πρόκρισης στο 60' όταν ο Πάσχος έπιασε εκπληκτικό σουτ από πλάγια θέση εκτός περιοχής, στέλνοντας την μπάλλα ψηλά στο «παραθυράκι» του Βλάχου (0-1)!
Η Άνοιξη προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε τίποτε, απέναντι στον έμπειρο αντίπαλό της…
Διαιτητές ήταν οι Αντωνίου, Μαραγκού και Παπαδόπουλος
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Βλάχος, Νίκολλι, Κολώτας, Κυριάκης, Κόλμπερ (Ελούνα Αμπέλε), Κυριλής, Μπουσδέκης, Χουζούρης (46′ Λιγομένος), Ειρ. Αθανασόπουλος (75′ Θεοδώρου), Λαγαστής (68′ Δαρζέντας), Λυμπερόπουλος.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Βασ. Καραούλης): Γερογιάννης, Λάβδας, Μανιός (46′ Πάσχος), Γιαννούλης, Σότα, Βάρδας, Ρέκα (68′ Καλούτσας), Συμβουλίδης, Μουσαράι (75′ Μπουλούμπασης), Κουτρομάνος, Μπέντας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money