Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–1



ΑΡΗΣ Β.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. 0-1: Δύσκολη απόκρουση του Ούσιου, σε καλοκτυπημένο φάουλ του Μινάι.

«Δώρο» του τερματοφύλακα Ούσιου, ήταν το γκολ του Ολυμπιακού Λαυρίου, που νίκησε τελικά 1-0 τον Άρη, στο γήπεδο Βούλας. Στο 57’ ο Ούσιος έκανε λάθος διώξιμο και ο νεοεισελθών (ως αλλαγή) Παπαγεωργίου, πήρε την μπάλλα και πέτυχε εύκολα το 1-0!
Κατά τα άλλα, οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο α’ μέρος, κι έχασαν δύο ευκαιρίες (στο 23’ και στο 31’), σε ισάριθμες σέντρες του Παπαδημητρόπουλου (πρόλαβε ο Γαρόζης κι έδιωξε την μπάλλα, πριν πιάσει κεφαλιά ο Διακρούσης).
Στο β’ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν περισσότερο χρόνο την μπάλλα στα πόδια τους, προσπάθησαν για το γκολ, κι όταν το πέτυχαν διατήρησαν τον ρυθμό τους χωρίς να κινδυνεύσουν ιδιαίτερα.
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη του με 1-0, ενώ δεν έχει χάσει παιχνίδι από την 2η αγωνιστική (στις 27/9), που ηττήθηκε στον Άγιο Στέφανο από τον έτερο και πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό. Στο παιχνίδι της Βούλας, δεν είχε κάποια σπουδαία ευκαιρία και στάθηκε τυχερός στο τελικό αποτέλεσμα! Όμως, η ποιότητα των παικτών του πρέπει να θεωρείται δεδομένη…
Ο Άρης Βούλας προσπάθησε για 10’ λεπτά μετά το γκολ να ισοφαρίσει, αλλά δεν κατάφερε τίποτε… Είναι εμφανής η απουσία (λόγω ασθένειας) του σέντερ-φορ και μόνιμου σχεδόν σκόρερ Αλέξη Παπαγεωργίου τις τελευταίες αγωνιστικές, που έχει αποδυναμώσει την αποδοτικότητα της ομάδας.
Στο 80’ τραυματίσθηκε σε προσπάθειά του ο Τσιαγκάνης και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για 10 ημέρες). Ο Άρης Βούλας έπαιξε για το υπόλοιπο του ματς με 10 παίκτες (είχαν γίνει οι αλλαγές).
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Δ. Τζαφόλιας, Δουλγεράκης.
ΑΡΗΣ Β. (Α. Καραούλης): Ούσιος, Σιδηρόπουλος, Κωστόπουλος, Πλίτσης, Διακρούσης, Τσιάτσιος (60' Λάππας), Λαδένογλου (70' Μπουλάρι), Τσιαγκάνης, Κριλής, Παπαδημητρόπουλος, Κοτζάι (70' Φώσκολος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Βλάχος): Γαρόζης, Βαφειάδης, Πανάκης, Τσίκλος, Κουρτάνοβιτς, Έλενας, Δημητρόπουλος, Μπεργιάννης, Μινάι (80' Πάνου), Βελετάκος (75' Κορώνης), Ρόσι (46' Παπαγεωργίου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money