Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 0–0



Δεύτερος συνεχής βαθμός για την εμφανώς βελτιωμένη Δόξα Κορωπίου, καθώς απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στον Γέρακα από τον Νικηφόρο, που δεν είχε καθόλου καλή επίθεση…
Η Δόξα ήταν μαχητική και κατάφερε να απειλήσει σε ορισμένες περιπτώσεις, με κεφαλιά του Μπονέ, σουτ του Σοτήρι και πλασέ του Αδαμίδη.
Από την πλευρά του ο Νικηφόρος, «πλήρωσε» τα προβλήματα, λόγω τραυματισμών, που αντιμετωπίζει. Πάντως, οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, μάλλον υποτίμησαν τον αντίπαλο, κι έχασαν στο 47' με τραυματισμό τον βασικό επιθετικό τους, Γιώργο Αποστολόπουλο. Την καλύτερη ευκαιρία ο Νικηφόρος την έχασε σε τετ-α-τετ του Παυλίδη (38'), που βρέθηκε απέναντι στον Αλευρή, αλλά σούταρε πάνω από τα δοκάρια.
Διαιτητές: Δραγάτης – Κυριακόπουλος, Τσαλίκογλου.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Ρούσσης): Φελέσκουρας, Ρίζος, Κανελλόπουλος, Αλβανός, Μουράτογλου, Ζάχος, Παυλίδης, Καγιώργης, Σερμπενιάδης, Δούβος, Αποστολόπουλος (47' λ.τρ. Κοτσώνης).
ΔΟΞΑ Κ. (Γ. Ξεφτεράκης): Αλευρής, Εζεμπαέγκμπου, Πετρογιώργος, Θεοχάρης, Αδαμίδης, Ν. Ξεφτεράκης, Καψοκώστας, Σοτήρι, Μπονές (91' Ρουστεμάι), Νικολαΐδης, Τσαφαράς (60' Δάβαρης, 80' Παπαπαντελίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money